Η Όλγα Μαγγιώρου συμμετέχει στην έκθεση Τέχνης του 1st Designers Pop Up Store by NGFL

Στην έκθεση Τέχνης ελεύθερου θέματος σε επιμέλεια της Dreamteam στα πλαίσια του 1st Designers Pop Up Store by NGFL της STALEXPO, σας παρουσιάζουμε τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες.

Όλγα Μαγγιώρου: Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων με εξειδίκευση στο Marketing και την Επικοινωνία. Έχει μακρά εμπειρία σε διάφορες θέσεις ευθύνης στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και του τουρισμού. Υπήρξε ιδιοκτήτρια εταιρείας στον τομέα της εταιρικής παρουσίασης-έντυπης επικοινωνίας, συμβουλευτικής και διοργάνωσης εκδηλώσεων. Η αγάπη της για τις πτήσεις την έφερε σε νεαρή ηλικία στην ΑΝΛΑ, όπου διετέλεσε εκπαιδεύτρια. Είναι επίσης Reiki Master Teacher (Usui Reiki Ryoho).

Η αγάπη για την τέχνη και η δημιουργικότητα προϋπήρχαν στη ζωή της, ως βάση του ψυχισμού της. Όταν λοιπόν ήρθε η κατάλληλη στιγμή (πολλά χρόνια πριν) η ζωγραφική μπήκε στη ζωή της κι έμεινε…. Εξελίχθηκε μελετώντας τις τεχνικές μεγάλων ζωγράφων και κάνοντας μαθήματα με καταξιωμένους Έλληνες και ξένους ζωγράφους-εικαστικούς.

Δουλεύει κυρίως με λάδια. Ανθρωποκεντρική και φυσιολατρική η τέχνη της. Η φύση της δημιουργού εκδηλώνεται μέσα από πάθος, δυνατά χρώματα και γραμμές.

Έχει συμμετάσχει σε πολλές ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και πίνακές  της έχουν εκτεθεί σε gallery στην Ευρώπη. Επίσης πίνακές της βρίσκονται σε ιδιωτικές συλλογές, ενώ προσωπογραφίες διάσημων προσώπων βρίσκονται στην κατοχή τους.

Έργο της έχει βραβευτεί με το 1ο βραβείο κοινού σε εικαστική έκθεση.

Για την Όλγα η ζωγραφική είναι «παρατήρηση»…. Κάθε νέο έργο της είναι και μια νέα αρχή, μια νέα πρόκληση, δεν υπάρχει τέλος στην έκφραση και τη δημιουργία.

https://www.facebook.com/dreamteam.org.gr/
Χορηγός Επικοινωνίας
polismagazino.gr

https://youtu.be/LQ8qJ0TrFS8