Η Σχολή Μπαλέτου Εύα Φεβγίδου παρουσιάζει στο Βασιλικό Θέατρο την πρωτότυπη παράσταση «SAFARI» σε σκηνοθεσία Σταύρου Δίτσιου

Στις 8 Ιουνίου 2024 και ώρα 19:30

Η Σχολή Μπαλέτου Εύα Φεβγίδου παρουσιάζει στο Βασιλικό Θέατρο στις 8 Ιουνίου του 2024 και ώρα 19:30 την παράσταση  «SAFARI» σε σενάριο σκηνοθεσία Σταύρου Δίτσιου.    

Η Σχολή Μπαλέτου Εύα Φεβγίδου θα σας μαγέψει σ’ ένα μοναδικό ταξίδι μέσα από τον χορό, στην πανέμορφη Αφρική.Ο ρυθμός της μουσικής αναδυκνυεί το πνεύμα της ζούγκλας, ενώ οι χορευτές αναπαριστούν τις κινήσεις των ζώων.Η ενέργεια στη σκηνή είναι εκρηκτική αφού το πνεύμα της ελευθερίας και της αυτοέκφρασης που προσφέρει  η άγρια φύση αποτυπώνεται στους χορευτές της Σχολής.Οι σκέψεις θα βγούν εκτός ελέγχου καθώς κάθε χορογραφία εκφράζει την ένταση και το πάθος της ζωής σε μια διαδρομή Safari. Μία αίσθηση μυστηρίου και εκπληκτικής ομορφιάς ,που συνδυάζει την οικολογίκη μας συνείδηση με το χορό.Μια παράσταση που θα φωτίσει τις ψυχές μικρών και μεγάλων.

Συντελεστές

Υπυυθυνη Διοργάνωσης, χορογραφίες και Καλλιτεχνιή Διεύθυνση: ΣΧΟΛΗ ΜΠΑΛΕΤΟΥ ΕΥΑ ΦΕΒΓΙΔΟΥ

Σενάριο, Σκηνοθεσία, Σκηνογραφία, Σκηνικά – Μουσική επένδυση, Επιμέλεια Κοστουμιών και Φωτισμoύ, stage manager: ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΤΣΙΟΣ   

Σχολή Μπαλέτου Εύα Φεβγίδου

Αναγνωρισμένη από το Κράτος

Η Σχολή Μπαλέτου ξεκίνησε το 2004 και σήμερα 20 χρόνια μετά, γέματη εμπειρία κα μετρώντας πολλές επιτυχίες μαθητριών σε πανεπιστήμια του εξωτερικού, επαγγελματικές σχολές και καλλιτεχνικά σχολεία, αλλά και δημιουργικά πρωτότυπες παράστασεις, συνεχίζει με τον ίδιο ζήλο και φροντίδα να μεταλαμπαδεύει γνώσεις και να φυτεύει σπόρους, έτσι ώστε όλοι να αγαπήσουν την τέχνη και το άθλημα του χορού. Στη σχολή διδάσκεται και εξετάζεται το Αγγλικό Σύστημα εκπαίδευσης, καθώς συνεργάζεται με τις Διεθνείς Ακαδημίες της I.S.T.D. και της I.D.T.A. Η Σχολή αποτελεί επίσημο εξεταστικό κέντρο της Διεθνούς Ακαδημίας της Αγγλίας και μέλος της UNESCO.

Στη Σχολή διδάσκονται τα παρακάτω είδη:

  • Κλασσικό Μπαλέτο
  • Baby Ballet
  • Μodern Contemporary
  • Σύγχρονο
  • Κλακέτες
  • Θεατρικός χορός (Musical Theatre)
  • Hip-Hop
  • Ρυθμική

Προπώληση Εισιτηρίου: https://www.more.com/dance/safari/