Η σχεδιάστρια Όλγα Καραβερβέρη σε τηλεοπτική εκπομπή

Η σχεδιάστρια Όλγα Καραβερβέρη βρέθηκε, μαζί με την κόρη της Ιωάννα Καραβερβέρη, σε ενημερωτική τηλεοπτική εκπομπή γνωστού καναλιού.

Η επιτυχημένη και ταλαντούχα σχεδιάστρια μίλησε για τις επιπτώσεις του κορονοϊού στο χώρο της μόδας, καθώς και για την πρωτοβουλία της να παράγει βαμβακερές μάσκες, έχοντας ως σκοπό να βοηθήσει με τον τρόπο της στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Ιωάννα Καραβερβέρη

Παρά το γεγονός ότι αποτελεί μία από τις σημαντικότερες δημιουργούς της γενιάς της, με 30 χρόνια παρουσίας στο χώρο του γάμου και της βάπτισης καθώς και στο χώρο της μόδας και της υψηλής ραπτικής, είναι η πρώτη σχεδιάστρια που στηρίζει, έμπρακτα, την μάχη κατά της πανδημίας. Δημιουργεί, σχεδιάζει, παράγει και επιχειρεί. Μέσα, λοιπόν, από την τεχνογνωσία της, και λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην χώρα μας, ανέστειλε την παραγωγή των συλλογών της και έστρεψε όλες τις δυνάμεις της στην παραγωγή βαμβακερών μασκών για να καλύψει το κενό στην ελληνική αγορά.

Με το εγχείρημά της αυτό αποδεικνύει πως είναι μια σχεδιάστρια όχι μόνο με ταλέντο, αλλά και με κοινωνική ευαισθησία και ευθύνη, που εργάζεται για έναν καλύτερο κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site της σχεδιάστριας:
https://olgakaraververis.com/