Η συμμετοχή της Βικτώριας Γεράκη με την Επίμονη Τέχνη στο Μπενσουσάν Χαν

Επετειακή Εικαστική Έκθεση από την ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΕΧΝΗ με στόχο να σωθεί το μνημείο του Μπενσουσάν Χαν

Η “Επίμονη Τέχνη” με μία ομαδική έκθεση ζωγραφικής επιστρέφει στο Μπενσουσάν Χαν.
Μια συλλογική έκθεση εικαστικών καλλιτεχνών με καλλιτέχνες με τους οποίους μάς δένουν ίδια ιδανικά, χωρίς καμία απολύτως δέσμευση, με την απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη ελευθερία που πρέπει να διέπει την πραγματική Τέχνη. Μια τέχνη Επίμονη. Η δική μας τέχνη”. Χρ. Μπ.

Η Επίμονη Τέχνη στο Μπενσουσαν Χαν. Εκεί που ξεκίνησαν όλα. Ποια είναι τα συναισθήματά σας; Τα συναισθήματά μου είναι όμορφα, γιατί πριν κάποια χρόνια ξεκινήσαμε μια μικρή ομάδα καλλιτεχνών της Επίμονης Τέχνης με ιδρύτρια την Χρύσα Μπαρζόκα να εκθέτουμε τα έργα μας από αυτό το σημείο, το Μπενσουσάν Χαν και σήμερα είμαστε πάλι μαζί, με την ίδια δημιουργική διάθεση και εξέλιξη.

Μιλήστε μας για το εργο που θα παρουσιάσετε και για τον τίτλο που επιλέξατε. Ο τίτλος του έργου μου είναι “womens in colors” με μία γυναίκα που αγαπάει τα χρώματα, τον έρωτα, το πάθος. Το έργο είναι δουλεμένο με ακρυλικά χρώματα σε καμβά και οι διαστάσεις του είναι 100*40.

Ποιες είναι κάποιες από τις προσωπικές πεποιθήσεις που έχουν ενσωματωθεί στα έργα σας; Τα έργα μου θέλω να είναι ευχάριστα με χρώμα έντονο, κατά προτίμηση το κόκκινο που είναι το χρώμα μου. Ναχουν μοντέρνα στοιχεία, να κοσμούν έναν χώρο χωρίς να κουράζουν.

Ποιο έργο σας είναι ο καθρέφτης της ψυχής σας; Νομίζω ότι είναι αρκετά. Όλα τα δημιουργώ με ψυχή. Αν καποιο στη διάρκεια της δημιουργίας βλέπω ότι δεν έχει ψυχή ή δεν βάζω ψυχή, παύει να υπάρχει.

Τι σας ωθεί στη δημιουργία; Η ίδια η δημιουργία. Δεν μπορώ να υπάρχω σαν άνθρωπος χωρίς να δημιουργώ, να εξελίσσομαι.

Ποια είναι η θεματολογία που σάς μαγνητίζει; Είμαι επηρεασμένη σίγουρα απο τα σπίτια της βόρειας Ευρώπης, μ αρέσει το μοντέρνο, το αφηρημενο, το μίνιμαλ. Γενικά μπορεί να με μαγνητίσει οτιδήποτε ανά πάσα στιγμή!!!

www.facebook.com/epimonitexni
Χορηγός επικοινωνίας
polismagazino.gr