Η παραμυθένια Ονειρούπολη περιμένει όλους τους επισκέπτες της για τα πιο ονειρεμένα Χριστούγεννα!

Μικροί και μεγάλοι στην πρωτεύουσα των Χριστουγέννων Δράμα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν ανεπανάληπτες στιγμές, να νιώσουν έντονες συγκινήσεις και να δημιουργήσουν τρυφερές αναμνήσεις…

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την πιο γλυκιά γιορτή του χρόνου, τα Χριστούγεννα της αγάπης, της χαράς και της ελπίδας, και τα πάντα είναι πανέτοιμα στην παραμυθένια Ονειρούπολη για να ζήσουν όλοι οι επισκέπτες της τα πιο ονειρεμένα Χριστούγεννα της ζωής τους! Με έναν τρόπο μαγικό, μια μαγική αστερόσκονη να έχει καλύψει σαν πέπλο όλη την πόλη, η Δράμα έχει μετατραπεί για ακόμη μια χρονιά σε πρωτεύουσα των Χριστουγέννων και ο δημοτικός της κήπος έχει μεταμορφωθεί σε σκηνικό βγαλμένο από τις πιο όμορφες και τρυφερές παιδικές ιστορίες…

Κάθε μικρός και μεγάλος επισκέπτης στο όμορφο και ποιοτικό θεματικό πάρκο της Ονειρούπολης γίνεται ο ίδιος ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο αυθεντικότερο Χριστουγεννιάτικο παραμύθι, βιώνει σε απόλυτο βαθμό τη μαγεία και τον ρομαντισμό των Χριστουγέννων και διαπιστώνει πως θαύματα γίνονται ακόμη και σήμερα. Γιατί στην Ονειρούπολη κάθε όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα! Γιατί στην Ονειρούπολη «ΑγκαλιάΖΟΥΜΕ το όνειρο!».

Το προσεχές Σαββατοκύριακο, αυτό των Χριστουγέννων, η αισθαντική Ονειρούπολη θα καλωσορίσει όλους τους επισκέπτες της και θα χαρίσει, όπως κάνει από το 2004, ανεπανάληπτες στιγμές, έντονες συγκινήσεις και τρυφερές αναμνήσεις!

Μεγάλα και μικρά λαμπιόνια, πολύχρωμα φωτάκια, στολισμένα δέντρα, καλαίσθητοι ξύλινοι οικίσκοι, υπέροχα μονοπάτια, φυσικά ρυάκια, μια μοναδική λίμνη με ένα φαντασμαγορικό σιντριβάνι, παραμυθένια χρώματα, χριστουγεννιάτικες μελωδίες, σκανδαλιάρικα ξωτικά, γλυκές μασκότ, αλλά και ο αγαπημένος ήρωας μικρών και μεγάλων, ο Άη Βασίλης, με τους βοηθούς του, αναμένουν τους φίλους της απόλυτα ταυτισμένης με τη μαγεία της εορταστικής περιόδου εκδήλωσης για να ζήσουν τα πιο τρυφερά, αθώα και ρομαντικά Χριστούγεννα! Γιατί κάθε γωνιά της ελκυστικής Ονειρούπολης μυρίζει… Χριστούγεννα και κάθε επισκέπτης έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει από κοντά πως η ζεστασιά και η θαλπωρή είναι τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά στο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Δράμας!

Με σεβασμό στις παιδικές ψυχές και με απόλυτη ασφάλεια για όλους τους επισκέπτες, η φιλόξενη Ονειρούπολη σας καλεί να αφήσετε στην άκρη ό,τι σας στεναχωρεί και να αγκαλιάσετε το όνειρο! Απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδο στο μεγάλο θεματικό πάρκο είναι, εκτός από την τήρηση των προβλεπόμενων υγειονομικών κανόνων, όπως έχουν καθοριστεί από την Πολιτεία, το λαμπερό χαμόγελο και η καλή διάθεση! Ντυθείτε ζεστά, φορτίστε τα τηλέφωνά σας για τις απαραίτητες φωτογραφίες και αφεθείτε στη μαγεία των Χριστουγέννων!