Η Ναταλία Δραγούμη μαθαίνει για τις δυνατότητες της εφαρμογής KRS Reporting App

Με τις τελευταίες εξελίξεις που έχουν επηρεάσει ιδιαίτερα τον επιχειρηματικό τομέα, η KRS φροντίζει για την συνεχή και αδιάκοπη ενημέρωση των επαγγελματιών για την κατάσταση της επιχείρησής τους κάθε λεπτό.

Η Ναταλία Δραγούμη μαθαίνει για τις δυνατότητες της εφαρμογής KRS Reporting App από τον Κωνσταντίνο Ράικο, CEO & Founder της KRS

Χρησιμοποιώντας τη μοναδική λογιστική εφαρμογή για real time ενημέρωση, το KRS Reporting App, μπορείτε να ελέγξετε τα οικονομικά μεγέθη της εταιρείας σας, από την ασφάλεια του σπιτιού σας.

Η εταιρεία KRS δραστηριοποιείται στον ευρύτερο χρηματοοικονομικό κλάδο και ειδικότερα προσφέρει υπηρεσίες στην Λογιστική, Φοροτεχνική, Ελεγκτική, καθώς και στην Συμβουλευτική των Επιχειρήσεων. Η ομάδα αποτελείται από έμπειρους και καταξιωμένους επαγγελματίες της αγοράς, καθώς και στελέχη που αναπτύσσονται ραγδαία.

Η KRS δημιουργήθηκε για να συμμετέχει ενεργά στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Κατεβάστε τώρα την εφαρμογή από το Play store ή το Appstore και χρησιμοποιήστε το demo για να δείτε τις δυνατότητες που σας παρέχει.