“Η Μυθολογία της Ψυχοπλάνης”

Πρώτη επίσημη παρουσίαση του
LC DLVI Art Project – “Η Μυθολογία της Ψυχοπλάνης”
του Γιώργου Μπελαούρη
στη Θεσσαλονίκη, στον ΚΗΠΟ
Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 στις 20:00 – 22:00

ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ
ΜΑΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ – ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΗΣΑΪΑΔΗΣ

Ο ΚΗΠΟΣ, ο συγγραφέας Γιώργος Μπελαούρης και οι εκδόσεις Rising Star σας προσκαλούν στην πρώτη επίσημη παρουσίαση του «LC DLVI Art Project – Η Μυθολογία της Ψυχοπλάνης» του Γιώργου Μπελαούρη, στη Θεσσαλονίκη, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018, από τις 20:00 μέχρι τις 22:00, στον φιλόξενο χώρο του Κήπου (Ορφανίδου 6)! Είσοδος ελεύθερη!
LC DLVI – H Μυθολογία της Ψυχοπλάνης στη Θεσσαλονίκη!

Η παρουσίαση θα περιλαμβάνει:
– Σύντομο χρονικό του LC DLVI art project, από τη σύλληψη της ιδέας, τη δημιουργία και την εξέλιξη του project μέχρι και σήμερα
– Εισαγωγή στον κόσμο και στη μυθολογία Ψυχοπλάνης
– Παρουσίαση των βιβλίων κορμού της σειράς («Lenore Corpse #1» και «Lenore Corpse #2»)
– Παρουσίαση των ανθολογιών της σειράς («Ψυχοπλάνης Φαινόμενα» και «Ημερολόγια Ψυχοπλάνης»)

Επίτιμοι καλεσμένοι – ομιλητές της βραδιάς θα είναι ο Μάριος Δημητριάδης (συγγραφέας) και ο Βασίλειος Ησαϊάδης (συγγραφέας), οι οποίοι συμμετείχαν με διηγήματα στις ανθολογίες και θα παραθέσουν τη δική τους προσέγγιση στη μυθολογία της Ψυχοπλάνης.

Καλώς ήλθατε στον Κόσμο της Ψυχοπλάνης / LC DLVI art project
Η Lenore Corpse (Λενόρ Κορπς) και η μυθολογία της ψυχοπλάνης είναι δημιουργίες του συγγραφέα Γιώργου Μπελαούρη. Το LC DLVI είναι ένα «εξελισσόμενο» art project, που βασίζεται στον κόσμο της Lenore Corpse : badass & avant-garde.
Με εκκίνηση τον Σεπτέμβριο του 2015 και με τις περιπέτειες της Lenore Corpse (Εκλεκτή της μυθολογίας ψυχοπλάνης), μέσα σε 3 χρόνια έχουν συμμετάσχει 81 guest καλλιτέχνες στα πλαίσια του art project (με διηγήματα, artworks, μουσικά κομμάτια, photoshoots, 3d videos, amigurumis κλπ), ένα escape room ψυχοπλάνης βρίσκεται καθοδόν και 4 εκδόσεις έχουν βρει την έξοδό τους από το διαδίκτυο σε φυσική- έντυπη μορφή! Το «πνευματικό τέκνο» του Γιώργου Μπελαούρη βελτιώνεται και εξελίσσεται συνεχώς, έχει πολύ δρόμο ακόμα μπροστά του, στο οποίο σας θέλει … συνοδοιπόρους!
https://www.facebook.com/pg/lc556/about/?ref=page_internal
Ο Γιώργος Μπελαούρης γεννήθηκε το 1990 στην Αθήνα, έχει πτυχίο Μουσειολογίας και ξεκίνησε να γράφει στα 7 του. Πρώτη φορά παρουσίασε κείμενό του σε κοινό τον Οκτώβριο του 2011, στη Μυτιλήνη, ως σύνεδρος στο 5ο Διεθνές Συνέδριο Λογοτεχνίας. Το κείμενο είχε τίτλο: «Οι παράλληλοι βίοι του Καζανόβα και του Ντε Σαντ» και στο ακροατήριο υπήρχαν ομιλητές από όλο τον κόσμο και προσωπικότητες όπως ο τρισέγγονος του Τολστόι και η μικρανηψιά του Καβάφη. Έκτοτε είναι μόνιμα ενεργός, στο καλλιτεχνικό χώρο. Είναι ο «μπαμπάς/βιογράφος» της Λενόρ Κορπς, ο δημιουργός της μυθολογίας ψυχοπλάνης και του art project LC DLVI.
Περισσότερες πληροφορίες για το βιογραφικό του Γιώργου Μπελαούρη :

About


Πληροφορίες:
Κήπος (σεμινάρια, workshops, εκδηλώσεις)
Ορφανίδου 6, Θεσσαλονίκη
τηλ: 2313078962 (18:00 – 22:00)
e: [email protected],
www.kipos-seminaria.gr,
https://www.facebook.com/kipos.seminaria,
twitter.com/kiposseminaria
Γραφείο Τύπου «ΚΗΠΟΣ» Σεμινάρια :
Βάσω Μιδούχα, 6973 552599, [email protected]