Η μεγάλη επιστροφή του «Πες το και θα γίνει» με τη μουσική επιμέλεια του βραβευμένου Τάσου Πέτσα

Όπως έχει ανακοινωθεί στα social media η αγαπημένη εκπομπή «Πες το και θα γίνει» με την Τζοβάνα Φραγκούλη, επιστρέφει αυτή τη φορά στο YouTube.

Ίσως το πρώτο reality της ελληνικής τηλεόρασης που για 25 χρόνια, έμπαινε στα σπίτια όλης της Ελλάδας πραγματοποιώντας ευχές!

Στο κανάλι της αγαπημένης παρουσιάστριας στο YouTube «Jovanna’s wish channel» έχουν ήδη ανεβεί τα πρώτα video με τις επιθυμίες μικρών και μεγάλων και η Φραγκούλη μαζί με την ομάδα της έχουν ξεκινήσει πυρετωδώς τις ετοιμασίες για την «πραγματοποίησή» τους!

Στην ομάδα αυτή θα ανήκει και ο βραβευμένος με Global Awards στην Αμερική, δημιουργός ηλεκτρονικής μουσικής Τάσος Πέτσας (Tasos P.), ο οποίος και θα αναλάβει τη μουσική επιμέλεια της νέας διαδικτυακής εκπομπής.

Όπως δήλωσε και ο ίδιος «η συμμετοχή του στην εκπομπή ήταν ένα όνειρο που τελικά το βλέπει να πραγματοποιείται αφού ήταν από τις αγαπημένες του εκπομπές».

Στο νέο «Πες το και θα Γίνει» θα ακουστούν μια σειρά από νέες μουσικές συνθέσεις του δημιουργού που γράφτηκαν αποκλειστικά για τη διαδικτυακή εκπομπή.

Όπως ο ίδιος ο δημιουργός μας αποκάλυψε κάποιοι από τους τίτλους των νέων αυτών συνθέσεων είναι τα «Children» και «Dreaming» και περιμένουμε όλοι να τις ακούσουμε

https://jovannaswishchannel.org/

https://www.facebook.com/officialtasosp/