Η Κατσαντώνη Ελένη συμμετέχει στην έκθεση Τέχνης του 1st Designers Pop Up Store by NGFL

Στην έκθεση Τέχνης ελεύθερου θέματος σε επιμέλεια της Dreamteam στα πλαίσια του 1st Designers Pop Up Store by NGFL της STALEXPO, σας παρουσιάζουμε τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες.

Κατσαντώνη Ελένη: Μεγάλωσα στην Αθήνα. Τα πρώτα μου βήματα στη ζωγραφική τα έκανα από πολύ μικρή ηλικία μιας και έφτιαχνα τα χρώματά μου από λουλούδια. Σε ηλικία 12 χρόνων παίρνω την πρώτη διάκριση σαν καλλιτέχνης στα μαθητικά μου χρόνια. Το 1997 σπούδαζω σχεδιάστρια μόδας περνώντας υποτροφία στο Μιλάνο. Το 2009 δωριζω έργο μου στο σύλλογο κακοποιημενων γυναικών

Το 2010 πήρα βραβείο στον Φιλολογικό σύλλογο Παρνασσό. Το 2012 κάνω πολιτιστικό κέντρο ένα παλιό ασβεστοκάμινο στο Γαλάτσι έχοντας στο μυαλό μου το όραμα να δημιουργήσω ένα παλιό καμίνι σε χώρο πολιτισμού. Διετέλεσα ταμίας και κατόπιν πρόεδρος σ’ ενα πολιτιστικό σύλλογο.

Έχω στο ενεργητικό μου δυο ατομικές εκθέσεις μια στην πινακοθήκη του Πειραιά το 2015 και τη δεύτερη στο εμπειρικειο γυμνάσιο της Ανδρου το 2017. Επίσης το 2015 παρουσιάζω την πρώτη μου ποιητική συλλογή στα Ελευσίνια που έχω την τιμή να μου την προλογίσει η Κυρία Κουτσοχερα Λετα, ενώ το 2016 δωριζω ένα έργο μου στην Αιγυπτιακή πρεσβεία.

Κάθε φορά που ζωγραφίζω αισθάνομαι ότι συνομιλώ με εκείνο το μικρό κοριτσάκι που έπαιζε με τα αυτοσχέδια χρώματά του και του ζητώ να με καθοδηγήσει στο τι θέλει να εκφράσουμε εκείνη τη χρονική στιγμή.

https://www.facebook.com/dreamteam.org.gr/
Χορηγός Επικοινωνίας
polismagazino.gr

https://youtu.be/LQ8qJ0TrFS8