Η Ελληνίδα Εικαστικός Δάφνη Βοτανοπούλου στην μεγαλύτερη και παγκόσμια έκθεση μοντέρνας Τέχνης World Art Dubai 2022

Ένα από τα μεγαλύτερα Art Events της χρονιάς, πραγματοποιείται στο Dubai, στα πλαίσια της EXPO.

Το World Art Dubai 2022, ύστερα από την περσινή και πολύ ηχηρή της επιτυχία, ανοίγει τις πύλες της για την 8η σε σειρά έκθεση, στις 16-19 Μαρτίου 2022 που θα πραγματοποιηθεί στο Dubai World Trade Centre.

Η μοναδική Ελληνική ατομική παρουσία θα είναι από την βραβευμένη εικαστικό Δάφνη Βοτανοπούλου, όπου με δικό της stand, θα παρουσιάσει έργα της ανάμεσα σε περισσότερους από 300 καλλιτέχνες και galleries από όλο τον κόσμο.

Γνωστοί πίνακες της όπως η Fidelia, η Νίκη της Σαμοθράκης και άλλοι, αναγνωρισμένοι σε εκθέσεις στο Dubai, Ελβετία, Αθήνα, Νέα Υόρκη και Bahrain, θα βρίσκονται εκεί, προκειμένου να κερδίσουν τις εντυπώσεις στη διεθνή αγορά των τεχνών των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Σε ένα χώρο, ικανό να φιλοξενήσει πάνω από 10.000 λάτρεις της σύγχρονης τέχνης και μέσα σε διάστημα 4 ημερών, το World Art Dubai 2022, αποτελεί ίσως και τη μεγαλύτερη σε επισκεψιμότητα έκθεση Τέχνης στον κόσμο. Βασιζόμενη στη χρόνια επιτυχία της και συμβάλλοντας στην αυξανόμενη προβολή του Dubai ως κορυφαίο κόμβο πολιτισμού και τεχνών σε όλο τον κόσμο, η Δάφνη Βοτανοπούλου θα δώσει τη δική της Ελληνική πινελιά τέχνης προσφέροντας μια φρέσκια, ελκυστική και ειδικά επιμελημένη έκθεση για όποιον βρεθεί στο χώρο.

Ακολουθήστε» @daphnes_artistry 

@daphnesartistry

www.daphnesartistry.com