Η εικαστικός Δάφνη Βοτανοπούλου εκθέτει Ιππικά πορτρέτα στον Ιππικό Όμιλο Βορείων Προαστίων

Τις εντυπώσεις κέρδισε η μοναδική έκθεση αλόγων της εικαστικού Δάφνης Βοτανοπούλου που έλαβε χώρα στο  Cavalieri Events στις εγκαταστάσεις του Ιππικού Ομίλου Βορείων Προαστίων όπου θεωρούνται οι πλέον σύγχρονες και πλήρεις ιππικές εγκαταστάσεις σε όλη την Ελλάδα.

Σε μια ευτυχή συγκυρία για εκείνη, καθώς είχε τη χαρά να φιλοξενηθεί από τον Ιππικό  Όμιλο Βόρειων Προαστίων από όπου και είχε από μικρή ξεκινήσει και εκείνη το ευγενές άθλημα της ιππασίας, η εικαστικός Δάφνη Βοτανοπούλου ,παρουσίασε έργα της στην πασχαλινή εκδήλωση του ιππικού ομίλου.

Πλήθος κόσμου είχε την ευκαιρία να θαυμάσει τα έργα της καλλιτέχνιδος, από επαγγελματίες ιππείς ,ερασιτέχνες λάτρεις των αλόγων καθώς και απλοί επισκέπτες που διασκέδασαν σε μια πασχαλινή εορτή με παιχνίδια, μουσική δώρα και εκπλήξεις. 

Σε μια ημέρα γιορτής, την Κυριακή των Βαίων η καλλιτέχνιδα, επέλεξε να παρουσιάσει 14 ιππικά πορτρέτα ,δημιουργίες της που έχουν «καλπάσει» και διακριθεί σε διεθνείς εκθέσεις στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή όπου ζει τα τελευταία χρόνια. Με επιρροές από διαφορετικές κουλτούρες, αλλά με κοινό παρανομαστή πάντα την αγάπη της για τα άλογα, την οποία αποτυπώνει πάνω στον καμβά αναδεικνύοντας τον μεγαλοπρεπή χαρακτήρα τους.

Ο ισχυρός δεσμός ανθρώπου- αλόγου είναι αδιαμφισβήτητος σε όλη την ιστορία και έχει αποτυπωθεί στην τέχνη, την εξέλιξη και τον πολιτσμό μας.

«Η τέχνη είναι ελευθερία και δύναμη» όπως είχε δηλώσει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξη της και ο συμβολισμός αυτός αναδύεται μέσα από τα έργα της.

@daphnes_artistry @daphnesartistry www.daphnesartistry.com