Η Έλενα Σκούρα μας εξηγεί πως λειτουργεί η επαναστατική θεραπεία HIFU

Η Έλενα Σκούρα, διευθύνουσα σύμβουλος του Skouras Med έχει ως μια από τις προτεραιότητές της να ενημερώνει και να παρέχει πληροφορίες στους ακολούθους της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, για τον τρόπο λειτουργίας και τα αποτελέσματα των θεραπειών ομορφιάς που εφαρμόζονται στο Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής, Skouras Med.

Η Έλενα Σκούρα εξηγεί με πολύ απλό και κατανοητό τρόπο τα ερωτήματα που έχουμε οι περισσότεροι πριν πάρουμε την απόφαση να δοκιμάσουμε κάποια θεραπεία. Στο πρόσφατο βίντεο που ανέβασε, μας παρέχει πληροφορίες για την επαναστατική θεραπεία HIFU.

Το HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) είναι μια πρωτοποριακή, μη επεμβατική θεραπεία, που χρησιμοποιεί εστιασμένους υπερήχους για lifting και τόνωση του χαλαρού δέρματος, χωρίς ερεθισμούς ή χρόνο ανάρρωσης.

Με την τεχνολογία HIFU, επιτυγχάνετε ένα τρισδιάστατο « lifting» προσώπου και «χτίσιμο» του δέρματος, εστιάζοντας σε 3 διαφορετικά επίπεδα. Η ενέργεια αυτή προκαλεί θερμική διέγερση που οδηγεί το κατώτατο στρώμα του χορίου σε συρρίκνωση, ενώ στα ανώτερα επίπεδα διεγείρει την ανάπτυξη νέου κολλαγόνου.

Επίσης, οι υπέρηχοι στοχεύουν στη μυοδερματική απονεύρωση (SMAS), η οποία είναι και ο στόχος ενός χειρουργικού lift, με αποτέλεσμα να βελτιώνει ακόμα και ένα πρόσωπο με μυϊκή, εκτός από δερματική, χαλάρωση. Η θεραπεία δεν προκαλεί φωτοευαισθησία και μπορεί να εφαρμοσθεί όλες τις εποχές.

Η πρωτοποριακή θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί στις παρειές του προσώπου, στο άνω χείλος, στο μέτωπο, στα άνω βλέφαρα, στο διπλοσάγωνο και στον λαιμό.

Τα αποτελέσματα της θεραπείας HIFU είναι εντυπωσιακά και διαρκούν για 1,5 με 2 χρόνια. Η θεραπεία επαναφέρει τα ζυγωματικά και το περίγραμμα του προσώπου στην αρχική τους θέση , ανασηκώνει τα φρύδια και «ανοίγει» τα βλέφαρα επιτυγχάνοντας ένα ξεκούραστο νεανικό βλέμμα και συσφίγγει το δέρμα του λαιμού.

Είναι η μοναδική αντιγηραντική θεραπεία που χρειάζεται μόνο μια εφαρμογή για ορατά αποτελέσματα σύσφιξης του δέρματος, λείανσης των ρυτίδων και ανόρθωσης του μυικού συστήματος του προσώπου.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακολουθήστε το ενημερωτικό βίντεο της Έλενας Σκούρα στο παρακάτω link ή επισκεφτείτε το επίσημο site του Κέντρου Ιατρικής Αισθητικής, Skouras Med.

Instagram video: https://www.instagram.com/tv/CK6WYorgxYc/?igshid=1apumlm2b3qgm

Site: https://www.skourasmed.com/