Ηχηρή «παρουσία» της Varelas Home Design στο ετήσιο SETE Conference

Στη φετινή του διοργάνωση, το μεγαλύτερο Συνέδριο του τομέα ανέδειξε τον ρόλο του ελληνικού τουρισμού ως ενεργού και ουσιαστικού συντελεστή για τη βιώσιμη ανάπτυξη της Ελλάδας.

Το στοίχημα της μετάβασης της Ελλάδας στη βιώσιμη ανάπτυξη με αρωγό και βασικό συντελεστή τη μοναδικότητα του εγχώριου τουριστικού προϊόντος πραγματεύτηκε ο ΣΕΤΕ στο φετινό του Συνέδριο, με τίτλο “Reimagining success” και κεντρικό μήνυμα το #someTHRIVEdifferent.

Το πρώτο μέρος του Συνεδρίου εστίασε στη στρατηγική και τη συνεργασία μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού τομέα για την επόμενη μέρα του τουρισμού. Υποδομές, ψηφιακός μετασχηματισμός, αερομεταφορές τέθηκαν στο επίκεντρο. Με όραμα να αποτελεί ο τουρισμός πυλώνας σταθερότητας και πηγή πλούτου για εργαζομένους, επιχειρήσεις και τοπικές κοινωνίες.

Οι εργασίες του Συνεδρίου ξεκίνησαν με τους χαιρετισμούς του Προέδρου του ΣΕΤΕ, κ. Γιάννη Ρέτσου και του Υπουργού Τουρισμού, κ. Βασίλη Κικίλια.

Με την πίστη ότι η μοναδικότητα του ελληνικού προϊόντος ορίζεται σε μεγάλο βαθμό από την αισθητική της χώρας μας, το τρίτο πάνελ, με τίτλο «Το Ελληνικό Ταλέντο στην Πρώτη Γραμμή του Μέλλοντος», συγκέντρωσε εξέχοντες Έλληνες δημιουργούς από τους χώρους της αρχιτεκτονικής και του design.

Με μια πορεία 45 ετών, η εταιρία Varelas Home Design αποτελεί έναν από τους πρωτοπόρους στον κλάδο της αντιπροσωπεύοντας κορυφαίους οίκους της Ελλάδας και του εξωτερικού σε είδη υγιεινής, πλακίδια, είδη μπάνιου και κουζίνας και άλλα δομικά υλικά καλύπτοντας από το πιο απλό μέχρι το πιο εξεζητημένο γούστο. Πέρα από πληθώρα ιδιωτικών κατασκευών, σημαντικές ξενοδοχειακές αλυσίδες, εταιρίες διαχείρισης τεχνικών έργων, εμπορικά καταστήματα και εξειδικευμένοι επαγγελματικοί χώροι, όπως εστίασης, διασκέδασης, ιατρεία και γραφεία φέρουν την σφραγίδα της Varelas Home Design.

Το συνέδριο συντόνισε η δημοσιογράφος Έλενα Παπαδημητρίο με τους Νίκο Βαρελά και τον Καλλίνικο.