“Ζοζεφίνα, έχεις μήνυμα!”

Οι Μορφές Έκφρασης στηρίζουν την Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο.

Με αφορμή το αφιέρωμα, η γενική είσοδος στην παράσταση για τον Φεβρουάριο είναι 8€.

“Ζοζεφίνα, έχεις μήνυμα!” Μια εφηβική αγάπη γεννιέται στο διαδίκτυο… Ποιος όμως βρίσκεται στην άλλη πλευρά της οθόνης;

Η παράσταση είναι αφιερωμένη στο δικαίωμα της νέας γενιάς για ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο.

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας ημέρας ασφαλούς πλοήγησης στο Διαδίκτυο την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020, οι Μορφές Έκφρασης εκφράζουν την απόλυτη στήριξή τους σε αυτό το κίνημα για το δικαίωμα στην ασφαλή περιήγηση στο διαδίκτυο με την παράσταση “Ζοζεφίνα, έχεις μήνυμα!”.

Ζούμε στην εποχή της τεχνολογίας. Η νέα γενιά έχει στα χέρια της ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο επικοινωνίας και πληροφόρησης. Ζει και αξιοποιεί στο έπακρο τις νέες δυνατότητες επικοινωνίας που της προσφέρει η τεχνολογία του διαδικτύου, του κινητού και των εφαρμογών σε κάθε πεδίο της ζωής.

Ωστόσο, στο διαδίκτυο μπορεί βρεθεί κανείς σε άγνωστα μέρη, στα οποία ελλοχεύουν κίνδυνοι που δεν έχουμε πάντοτε τη δυνατότητα να αναγνωρίσουμε, όπως το να μην γνωρίζουμε πάντοτε ποιος πραγματικά βρίσκεται στην άλλη πλευρά της οθόνης.

Περισσότερο εκτεθειμένοι σε αυτούς τους κινδύνους είναι τα παιδιά και οι έφηβοι, που περπατάνε αμέριμνα στα στενά του διαδικτύακού κόσμου, δίχως εφόδια για να αναγνωρίσουν τους κινδύνους αυτούς. Έτσι, οφείλουμε να τους δώσουμε πολύτιμη γνώση για να μπορούν να αναγνωρίζουν μόνα τους αυτούς τους κινδύνους.

Η ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο είναι δικαίωμα!
Διεκδίκησέ το.

“Πιστεύουμε πολύ στο μήνυμα αυτής της παράστασης, για τον ασφαλή τρόπο χρήσης του διαδικτύου όταν τα παιδιά βαδίζουν μόνα τους σε αυτά τα μονοπάτια.
Και είναι καθήκον μας μέσω της τέχνης να τους παρέχουμε εφόδια για την προστασία τους.”

Καλλιτεχνικός Οργανισμός Μορφές Έκφρασης
Τηλέφωνα: 210 3464903, 210 3464002
Site: http://www.morfesekfrasis.gr Facebook.com/morfesekfrasis.gr Twitter.com/morfesekfrasis
Instagram.com/morfesekfrasis