Ζανέλ “Μια Φορά Αγαπάμε”

Έρωτες αρχίζουν και έρωτες τελειώνουν, όμως κάποιες αγάπες μένουν αξεπέραστες. Είναι εκείνο το βλέμμα που ήταν διαφορετικό από τα άλλα. Είναι εκείνη η φορά που δώσαμε όλη μας την ψυχή.

Η Ζανέλ ερμηνεύει το «Μια Φορά Αγαπάμε», το νέο τραγούδι σε στίχους και μουσική των μόνιμων συνεργατών της Αντώνη και Δημήτρη Παπαβομβολάκη.

Πρόκειται για το τρίτο τραγούδι στο οποίο συνεργάζεται με τους καταξιωμένους δημιουργούς και παραγωγούς, μετά τα «Η Λαίδη και ο Αλήτης» και «Χριστούγεννα Αληθινά», τα οποία φέρουν επίσης την υπογραφή τους σε μουσική, στίχο, ενορχήστωση και παραγωγή.

Στο «Μια Φορά Αγαπάμε» η Ζανέλ δίνει άλλη μια εξαιρετική ερμηνεία, γεμάτη συναίσθημα, όπως ταιριάζει στη θεματολογία του τραγουδιού. Δίπλα της πάντα η υπέροχη μπάντα της, με την προσθήκη αυτή τη φορά στο ακορντεόν του θαυμάσιου σολίστα Δήμου Βουγιούκα. Το σενάριο, τη σκηνοθεσία και τη φωτογραφία του Ηλεκτρονικού Φωτορομάντζου που συνοδεύει το τραγούδι υπογράφει η Μαρία Γαλάτη, σε συνεργασία με τον Αντώνη Παπαβομβολάκη στομοντάζ και την επεξεργασία.

Ακούστε/δείτε το εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=iPL41wvbR7A

Ζανέλ – Μια Φορά Αγαπάμε

Μουσική – στίχοι: Αντώνης & Δημήτρης Παπαβομβολάκης © 2021 Music Row Showcase – Δικτυογραφική Ενορχήστρωση – Επιμέλεια παραγωγής: Αντώνης & Δημήτρης Παπαβομβολάκης Ηλεκτρική κιθάρα: Δημήτρης Νάσσιος Κοντραμπάσο: Λάμπρος Παπανικολάου Φλάουτο: Βασίλης Δεφίγγος Ακορντεόν: Δήμος Βουγιούκας Vocal Trio: Δημήτρης Νάσσιος, Αντώνης Παπαβομβολάκης, Δημήτρης Παπαβομβολάκης Ηχογράφηση – Μίξη – Mastering: Αντώνης Παπαβομβολάκης (Music Row Studios)

Το τραγούδι δεν διατίθεται σε ψηφιακό κατάστημα ή streaming υπηρεσίες.

Είναι αποκλειστικότητα της Music Row Showcase® Ηλεκτρονικό Φωτορομάντζο: Σενάριο – Σκηνοθεσία – Φωτογραφία: Μαρία Γαλάτη Video: Αντώνης Παπαβομβολάκης Makeup: Κατερίνα Ζάγκλα (Mrs. Euphoria) Hairstyling: Κυριακή Αντωνίου.