Εταιρεία Λακιώτης: Διακρίθηκε για 3η συνεχή χρονιά στα βραβεία-θεσμός του ελληνικού επιχειρείν «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2023»

Η εταιρεία Λακιώτης διακρίθηκε για 3η συνεχή χρονιά στα βραβεία – θεσμός του ελληνικού επιχειρείν «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2023» στην κατηγορία «GREEK BUSINESS CHAMPIONS». Στην κατηγορία αυτή βραβεύονται οι επιχειρήσεις που έχουν κύκλο εργασιών άνω των 10 εκ. ευρώ και ταυτόχρονα έχουν καταγράψει κατά τις οικονομικές χρήσεις 2021 vs 2020 αύξηση μεγαλύτερη του 15% σε κύκλο εργασιών και σε κέρδη προ φόρων.

Στην Τελετή Απονομής των βραβείων που διοργάνωσε η Direction Business Network, την Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023 στο Golf Prive της Γλυφάδας, παρέστησαν υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων και εκπρόσωποι του ακαδημαϊκού κόσμου.

Συνολικά βραβεύτηκαν πάνω από 130 επιχειρήσεις από διαφορετικούς κλάδους, που παλεύουν καθημερινά για την κερδοφορία και την ανάπτυξη, παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια που προκύπτουν.

Τα βραβεία που απονεμήθηκαν, βασίζονται στα επίσημα οικονομικά στοιχεία των εταιρειών όπως αποτυπώνονται στις οικονομικές εκθέσεις τους και παρουσιάζονται αναλυτικά στην πολυτελή έκδοση «Οι Ισχυροί της Ελληνικής Οικονομίας» της Direction Βusiness Network, που μόλις κυκλοφόρησε.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κατασκευή e-shop που μπορεί να ενισχύσει την online παρουσία και την αποτελεσματικότητα των επιχειρήσεών σας, επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο: Κατασκευή Eshop.