Εντυπωσιακή πρεμιέρα για την Αποστολία Ζώη στην Πάτρα

Με εκκωφαντικό τρόπο ξεκίνησε τις εμφανίσεις της στην Πάτρα η Αποστολία Ζώη, η οποία δείχνει φουλ ανανεωμένη.

Η γνωστή τραγουδίστρια μαζί με τον Χρήστο Σαντικάι, άρχισαν εμφανίσεις σε έναν νέο πλήρως ανακαινισμένο χώρο, διακοσμημένο στα αθηναϊκά δεδομένα.

Ο λόγος για το «Area Music Hall», στο οποίο η Αποστολία Ζώη κέρδισε το κοινό με το… καλημέρα, σε ένα σχήμα που θα κάθε Σάββατο και Κυριακή θα γίνει must στη νυχτερινή διασκέδαση της Αχαΐας και πλαισιώνεται από τους ILLeoo, Κιάννα και Παναγιώτη Τσαφάρα.

Η πρεμιέρα του συγκεκριμένου σχήματος έγινε το περασμένο Σάββατο, με τη δημοφιλή τραγουδίστρια να κλέβει τις εντυπώσεις με τις ερμηνείες της και τη δυναμική της παρουσία.

Παράλληλα άπαντες θαύμασαν και την αψεγάδιαστη σιλουέτα της, με τον χώρο να είναι από πολύ νωρίς ασφυκτικά γεμάτος και το κέφι να χτυπάει… κόκκινο μέχρι το πρωί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 26 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει με την ερμηνεία της Αποστολίας Ζώη το  τραγούδι  «Άκου ποιος μιλάει», που φέρει την υπογραφή του Βασίλη Δήμα και είναι σε παραγωγή του Αντρέα Γιατράκο.

Πρόκειται για το τραγούδι των τίτλων της ομότιτλης ταινίας, η οποία θα προβληθεί στους κινηματογράφους.

Παράλληλα η γνωστή ερμηνεύτρια βρίσκεται σε δημιουργικό οίστρο, ετοιμάζοντας το επόμενο προσωπικό της single, το οποίο αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από τους θαυμαστές της.