Εκλογές Συλλόγου Πολυτέκνων

Σε μια τόσο αντίξοη εποχή, οι πολύτεκνες οικογένειες αποτελούν πυρήνες ανάπτυξης. Τόσο η κοινωνία όσο και η πολιτεία οφείλει να τις αγκαλιάσει και να τις στηρίξει.

Η απόφαση να δημιουργήσεις μια πολυπληθή οικογένεια είναι βαρυσήμαντη. Αποφασίζεις να αφήσεις την καρδιά σου να κυκλοφορήσει έξω από το σώμα σου για πάντα.

Την ερχόμενη Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου η Ένωση Πολυτέκνων Πειραιά διεξάγει εκλογές.

Το περιοδικό Polismagazino αγκαλιάζει αυτή την προσπάθεια και φιλοξενεί το μήνυμα του υποψηφίου Γιάννη Πάχου:

“Φίλες και φίλοι. Ξέρετε, ήδη, ότι στις εκλογές της Ένωσης Πολυτέκνων Πειραιά, θα θέσω πάλι τον εαυτό μου στην κρίση σας. Θα σας ζητήσω να αποτιμήσετε τους αγώνες των 5 ετών που προηγήθηκαν, με την πεποίθηση πως μόνο εσείς μπορείτε να κρίνετε, αν υπήρξα αντάξιος της εμπιστοσύνης σας. Λίγο πριν τις εκλογές δεν έχει νόημα να πω πολλά. Ούτε να επιδοθώ σε απολογισμούς, όπως συνήθως γίνεται από τους υποψηφίους. Εσείς ξέρετε καλύτερα από τον καθένα τι έγινε, τι κατορθώσαμε και τι όχι, για πόσα πράγματα αγωνιστήκαμε και πόσα από αυτά καταφέραμε… Ο καθένας και η καθεμία από εσάς, μου έδωσε μαθήματα αξιοπρέπειας, δύναμης, περηφάνιας και χρέους. Ως Πρόεδρος και εκπρόσωπος αυτών των 6.500 οικογενειών του Πειραιά, είμαι περήφανος και ευτυχής που υπήρξα μέρος αυτής της συλλογικής προσπάθειας. Όμως, και πάλι εσείς είστε αυτοί που θα κρίνετε. Εσείς είστε οι άνθρωποι που σας καλώ να με τιμήσετε με την εμπιστοσύνη σας, να με στηρίξετε και να σηκώσετε ξανά μέρος του βάρους αυτής της προσπάθειας”.