Εκδήλωση και έκθεση ζωγραφικής από το Ειδικό Φιλανθρωπικό Σωματείο πρωτοβάθμιας φροντίδας Ειδικού Σκοπού ΛΑΝΑΣΣΑ υπέρ παιδιών με καρκίνο

Το Πιστοποιημενο  Ειδικό φιλανθρωπικό Σωματείο πρωτοβάθμιας φροντίδας Ειδικού Σκοπού ΛΑΝΑΣΣΑ υπέρ παιδιών με καρκίνο (www.lanassa.org), οργανώνει ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ στο Σεραφειο Δήμου Αθηναίων, μαζί με την UNESCO PIREUS AND ISLANDS k international Action Art, υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αθηναίων, στις 9-10-11/6/2023.

Τριημεριδα εκδηλώσεων 

Α. 9/6/2023 ΈΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΉΣ 5μ.μ.-9μ.μ.Ατομικη Έκθεση Ζωγραφικής του κ.werner Hermann και Ζωγραφοι – υπέρ των δράσεων των φορέων . Β. 10/6/2023 Εγκαίνια εκδήλωσης.  

Ώρα: 5μ.μ.-10μ.μ. Ομιλία του ΠΡΟΈΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΉΣ του κ.Γεωργιου Δημόπουλου, με θέμα το “το Φιλανθρωπικό έργο της Περιφέρειας Αττικής”

Η Εκδήλωση θα στηριχτεί από Χορωδίες και τραγούδια αλλά και παραδοσιακά και μοντέρνα χορευτικά , από όλα τα Γεωγραφικά Διαμερίσματα της Ελλάδος. Απαγγελία ποιημάτων από την ποιήτρια κ. Χλόη Αμαράντου.

Γ. 11/6/2023 Παραμυθοαναγνωση από την Βραβευμενη Συγγραφέα κ. Σταυρούλα Βενιέρη και την Συγγραφεα Διεθνούς κύρους Βραβευμένη, από την Γαλλία ορμώμενη Ελληνικής καταγωγής κ. Ευα Πετροπούλου Λιανού, και παιδικοί χοροί και χορωδίες.από το Σωματείο Αρίων  και μπαλκετα επίσης.

Αναλυτικό Πρόγραμμα 10/6/2023

1) Μεικτή χορωδία Ν.Ιωνιας και μπαλλετο Σχολής χορού Αλινα Γλετζε.(με μαέστρος Μαρία Κατσαρη κ χοροδιδασκαλα κ.Αλίνα Γλεντζέ)

2) Χορωδία Βραυρώνιας Αρτέμιδας (με μαέστρο τον κ. Λάμπρο Ανυφαντη)

3) Χορωδία «Φαίακες» Κερκυραίων Ηλιουπολης (με μαέστρος την κ. Δώρα Μουρμούρη)

4) Χορωδία της Ομοσπονδίας Συλλόγων  Κερκυραιων Αττικής «Φαιακων Ωδή» (με Πρόεδρο Γιάννη Μπάνο και μαέστρο τον κ. Χ. Θεοδωροπουλο)

5) Χορωδία Unesco PIREUS AND ISLANDS (με  Πρόεδρος Unesco PIREUS AND ISLANDS κ.Ιωαννης Μαρωνίτης)

Α. Ομιλια Προέδρου Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής κ. Γεωργιου Δημόπουλου

Χαιρετισμος  Προέδρου ΚΥΑΔΑ κ. Μελινα Δασκαλακη

Απαγγελία της ποιητικης της Συλλογης από την ποιήτριά κ. Χλόη Αμαράντου. χορευτικό από  Σχολή Χορού Χοροακτις το «Fly with us» της κ. Χλόη Αμαράντου.

Παραδοσιακοί χοροί

1) Χορευτικό Πανειπηρωτικου Συνδέσμου  Ελευσίνας (με Πρόεδρο Ελένη Γκόγκου)

2) Χορευτικό Ηπειρωτών Ηλιούπολης (με Πρόεδρο Κων.Πριμηκυρη)

3) Χορευτικό Αρκάδων Ηλιουπολης (με πρόεδρο τον Νικ. Ατζηνα )

4) Χορευτικό  Αρίων (με πρόεδρο κ. Κιουτσούκη)

5) Χορευτικό  Σωματείου στα χρώματα της παράδοσης (με πρόεδρο τον κ. Στέλιο Χρονόπουλο)

Αναλυτικό Πρόγραμμα 11/6/2023 Κυριακή δύο προγράμματα ΠΑΙΔΙΚΑ 

Α Παρουσίαση παραμυθιών Ώρα:11.30π.μ.-14.00μ.μ.από τη βραβευμένη Συγγραφέα κ.Σταυρουλα Βενιέρη με πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά ,βραβεύσεις,δώρα,συζήτηση κατανόησης ,ζωγραφιές και συνοδεία Παιδικής χορωδίας και Παικτών χορευτικών  και μπαλλετων .Ώρες:12μ.μ.-14.00μ.μ

Β Παραουσιαση Παιδικών Παραμυθιών Ωρα:17.00μ.μ.-20.00μ.μ. από την βραβευμένη Συγγραφέα Παραμυθιών Διεθνούς φήμης κ. Εύα Πετροπούλου Λιανού σε τρία τμήματα με αναφορά στον παιδικό καρκίνο, οικολογία διάφορα.

Συνοδεύουν Παιδικές χορωδίες και Παιδικά χορευτικά.

Θα μοιραστούν δώρα και έπαινοι σε όλα τα παιδιά και των δύο τμημάτων.

Χώρος φιλοξενίας εκδήλωσης: ΣΕΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ