Δώστε τέλος στην κυτταρίτιδα με 3 μόνο βήματα

Τα κέντρα αισθητικής και αντιγήρανσης Vivify σας κάνουν μια μοναδική προσφορά στο πλήρες πακέτο καταπολέμησης της κυτταρίτιδας. Το πακέτο Power Cellusystem περιλαμβάνει 3 πρωτοποριακές μεθόδους για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και προσφέρεται για λίγες μέρες με έκπτωση 55%.

Το πρόγραμμα Power Cellusystem περιλαμβάνει τις 3 θεραπείες: Dioxigenesis, Ενδοδερμία και Cellusystem Therapy για επιστημονική καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Ο συνδυασμός των 3 καινοτόμων μεθόδων προσφέρει ορατά αποτελέσματα στη σιλουέτα σας, με αισθητή μείωση της κυτταρίτιδας έως και 80% και σημαντική βελτίωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού.

Η μέθοδος Dioxigenesis καταπολεμά την κυτταρίτιδα με την έγχυση αερίου διοξειδίου του άνθρακα. Πρόκειται για μια ανώδυνη και ασφαλή θεραπεία που αξιοποιεί τις ιδιότητες του διοξειδίου του άνθρακα. Το διοξείδιο του άνθρακα δεν είναι τοξικό -συνιστά προϊόν του μεταβολισμού καθώς παράγεται φυσικά από τα κύτταρα του σώματος. Η χρήση του συμβάλλει στην απελευθέρωση υγρών από τους ιστούς, βελτιώνοντας την όψη και την υφή του δέρματος και περιορίζει την κυτταρίτιδα.

Η θεραπεία Ενδοδερμίας πετυχαίνει λιποδιάλυση και λιπογλυπτική του σώματος με μη επεμβατικό τρόπο, προσφέροντας γρήγορα και ορατά αποτελέσματα. Η μέθοδος συνδυάζει μηχανικό μασάζ και αναρρόφηση με τεχνολογικά μέσα και συμβάλλει στη μείωση πόντων, τη σύσφιξη του δέρματος και την εξάλειψη της κυτταρίτιδας. Ενισχύει επιπλέον τη λεμφική και αγγειακή αποσυμφόρηση και συνδράμει αποτελεσματικά στη σμίκρυνση των λιποκυττάρων, με αποτέλεσμα τη λείανση της όψης φλοιού πορτοκαλιού.

Η μέθοδος Cellusystem Therapy αντιμετωπίζει την κυτταρίτιδα με ένα ισχυρό συνδυασμό συστατικών προσφέροντας ορατά αποτελέσματα. Ο συνδυασμός καφεΐνης, κισσού και θαλάσσιων φυκιών συμβάλλει στη λιποδιάλυση, αυξάνει τη μεταβολική δραστηριότητα και καταπολεμάει την κυτταρίτιδα. Η μέθοδος πετυχαίνει την αποσυμφόρηση του λιπώδους ιστού, τη βελτίωση της μικροκυκλοφορίας και την αντιμετώπιση της όψης φλοιού πορτοκαλιού που εντοπίζεται στο σώμα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα των Vivify: https://www.vivify.gr/