Δράση #love4gaia 2024 της Dreamteam

Η Dreamteam προάγει τον Πολιτισμό και την Τέχνη μέσα από την διοργάνωση εκδηλώσεων και βασικό μας κοινωνικό έργο είναι η προσφορά στα παιδιά, το περιβάλλον και τα ζώα, για να δημιουργήσουμε έναν καλύτερο κόσμο!

«…για έναν καλύτερο κόσμο ανακυκλώνουμε τα εναπομείναντα υφάσματα από τους σχεδιαστές και την βιοτεχνία της μόδας, δημιουργούμε ένα υφασμάτινο παιχνίδι το #oneiraki και το χαρίζουμε σε παιδιά που βρίσκονται σε ιδιαίτερες συνθήκες, δίνοντας τους χαρά και ελπίδα!»

H Dreamteam την Κυριακή 30 Ιουνίου 2024 στα πλαίσια των δράσεων της για το περιβάλλον ξεκινά την παγκόσμια Δράση «Αγάπη για την Γαία- Love for Gaia» που έχει γίνει θεσμός.

H Γαία μας, αυτός ο πανέμορφος πλανήτης και πιο συγκεκριμένα η υπερφώτεινη Ελλάδα μας δυστυχώς πολύ συχνά δοκιμάζεται και βιώνει συνθήκες «μεγάλου πόνου» όπως είναι φωτιές το καλοκαίρι, που καταστρέφουν χιλιάδες στρέμματά Δάσους, τους πνεύμονες ζωής για όλους μας και αλλοτριώνουν την ζωή μέσα σε αυτά.

Η πιο ανθρώπινη αντίδραση στον πόνο είναι η αγκαλιά! Δυστυχώς αδυνατούμε να πάρουμε πρακτικά την Ελλάδα μας μια αγκαλιά! Μπορούμε όμως να στείλουμε την Αγάπη μας και την θετική μας ενέργεια, αποτυπώνοντας σε βότσαλα αισιόδοξες εκφράσεις, δημιουργώντας ένα κύμα Αγάπης προς Γαία μας και όλους τους Ανθρώπους. Γιατί και σε ανθρώπινο επίπεδο ένα θετικό μήνυμα που άξαφνα λαμβάνουμε σε ένα περίπατο μας , μπορεί να μας αλλάξει την διάθεση.

Ταυτόχρονα σε όποια γωνιά της Ελλάδος και αν βρισκόμαστε, θα κάνουμε καθαρισμό της παράλιας ή του τόπου, που γίνεται η δράση και θα μοιράσουμε στους λουόμενους χάρτινες σακουλές για να συλλέξουν τα σκουπίδια τους.

Ελάτε και εσείς μαζί μας, την Κυριακή, 30 Ιουνίου 2024, από άκρη σε άκρη της Ελλάδας να γίνουμε ένα και να στείλουμε ένα ηχηρό κύμα Αγάπης.

Δημιουργήστε την δική σας ομάδα ή συμπράξτε σε μια ομάδα, που θα δραστηριοποιηθεί κοντά σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας για τις ομάδες στο 6989 28 3000, 6985 015 875, 12:00 με 18:00.

”Θέλουμε ένα καλύτερο κόσμο και κάθε μέρα με μικρές πράξεις μπορούμε να τον δημιουργήσουμε!”

#dreamteam #loveforgaia #giaenankaliterokosmo #wesharethehappiness #action