Διαγωνισμός τραγουδιού της εταιρείας Music Makes You Feel Records

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό τραγουδιού της εταιρίας Music Makes You Feel Records, στείλε μας το βίντεο σου και κέρδισε ένα δισκογραφικό συμβόλαιο για το πρώτο σου τραγούδι.

Η εταιρεία Music Makes You Feel Records και οι συνεργάτες της δραστηριοποιούνται στο χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής (Deep House, Nu Disco) και αναζητούν την επόμενη φωνή που θα ξεχωρίσει και θα ταιριάξει απόλυτα στο ύφος αυτού του ιδιαίτερου μουσικού είδους.

Η επιτροπή του διαγωνισμού απαρτίζεται από τρεις διακεκριμένους στο χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής καλλιτέχνες, τον DanielSK (Music Producer, owner of MMYF Records), την Maria Bali (Vocalist, Vocal Coach) και τον George Pantelidis (Music Producer, owner of BPM workshops and Scuba recordings).

Λεπτομέρειες σχετικά με το Release:
Μετά την ανακοίνωση του νικητή, ένας εκπρόσωπος της εταιρείας θα επικοινωνήσει άμεσα με τον τραγουδιστή. Ο DanielSK θα επιμεληθεί την παραγωγή της μουσικής του τραγουδιού και η Maria Bali θα αναλάβει την καθοδήγηση του τραγουδιστή ως προς την ηχογράφηση στο στούντιο.
Το Single θα διανεμηθεί σε όλες της μουσικές πλατφόρμες όπως (Spotify, Apple Music, Beatport). Επιπλέον, η εταιρία θα αναλάβει την επιμέλεια του εξωφύλλου και την προώθηση σε μεγάλα μουσικά κανάλια στο YouTube.

Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό:
Ανέβασε ένα βίντεο στο ΥouΤube, διάρκειας 2-3 λεπτών, με ένα ΑΓΓΛΟΦΩΝΟ κομμάτι της επιλογής σου και στείλε το link του βίντεο μαζί με την φόρμα συμμέτοχης στο παρακάτω link. Για τη δημιουργία του βίντεο μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιαδήποτε κάμερα, ακόμα και το κινητό σου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Στο βίντεο πρέπει να ακούγεται καθαρά η φωνή και λίγο χαμηλότερα σε ένταση το karaoke, το οποίο θα ακούγεται από ξεχωριστή συσκευή (κινητο, υπολογιστή κτλ).

MMYF Records

mmyf.fanlink.to/Singing-Contest

Ο διαγωνισμός λήγει στις 13 Ιουνίου 2021. Η ανακοίνωση του νικητή θα γίνει άμεσα και θα δημοσιευτεί σε όλα τα Social Media.

Social Media

Music Makes You Feel Records :
instagram.com/musicmakesyoufeelrecords
youtube.com/channel/UC8GvU1hNmOzWmMtvESnwFLQ

DanielSK :
youtube.com/user/dskdj1
instagram.com/danielskdj

Maria Bali :
youtube.com/c/MariaBaliCovers
instagram.com/mariabali_insta

George Pantelidis :
instagram.com/g_pantelidis.music
youtube.com/channel/UCk3n09U5lIzW89Q24JnXNZQ