Δειπνοσοφιστήριον Catering: Η απόλυτη γαστρονομική εμπειρία

Χρήστος Καψάλης, Μαριαλένα Χριστοφιλέα, Παναγιώτης Καψάλης, Γιώργος Χριστοφιλέας, η νέα γενιά του Δειπνοσοφιστήριον Catering

To Δειπνοσοφιστήριον Catering, εδώ και πάνω από δύο δεκαετίες υπηρετεί την υψηλή γαστρονομία και την τέχνη της καλής ζωής, έχοντας σταθερή και καθοριστική παρουσία σε κάθε ξεχωριστό γεγονός του δημόσιου και του ιδιωτικού βίου!

Με υλικά όπως η υψηλή ποιότητα, η αστείρευτη δημιουργικότητα και η φαντασία, χαρισματικοί άνθρωποι όπως ο executive chef Δημήτρης Σκαρμούτσος, υπογράφουν μια κουζίνα που αγγίζει την ψυχή και ξεπερνάει το σύμπαν της τροφής. Εργαλεία μας η σκληρή δουλειά αλλά και η γνώση τόσο της παράδοσης όσο και των διεθνών τάσεων, χάρις στα οποία η πρώτη γενιά της εταιρείας έφερε το Δειπνοσοφιστήριον στην κορυφή και έκανε πραγματικότητα τη μαγεία των γεύσεων όπου και αν δραστηριοποιήθηκε.

Και συνεχίζει μαζί με τη νέα γενιά, τη δεύτερη, η οποία με καινοτόμες ιδέες, καλλιέργεια και νεανική ορμή υλοποιεί το φιλανθρωπικό έργο και τις ενέργειες κοινωνικής ευθύνης, εκσυγχρονίζοντας παράλληλα το πρόσωπο της εταιρείας σε κάθε τομέα.

Η Μαριαλένα Χριστοφιλέα εφαρμόζει το πρόγραμμα Ε.Κ.Ε. «Περίσσευμα Καρδιάς», ο Πάνος Καψάλης υλοποιεί τη στρατηγική συνεργασία με το Εκάλη Club και οι Χρήστος Καψάλης και Γιώργος Χριστοφιλέας έχουν αναλάβει την περαιτέρω εξέλιξη του τομέα των εκδηλώσεων.

Όλοι μαζί συνεργαζόμαστε για να φέρουμε σε πέρας τα νέα στρατηγικά projects της εταιρείας με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη της. Ό,τι κάνουμε, το κάνουμε με αγάπη, πάθος και όρεξη για δημιουργία με κύριο μέλημα μας την άριστη παροχή υπηρεσιών.

Καλές Γιορτές!

Μαριαλένα Χριστοφιλέα, Πάνος Καψάλης, Χρήστος Καψάλης, Γιώργος Χριστοφιλέας