ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ έναν ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ!

Σκοποί & Στόχοι

Η Dreamteam αναδεικνύει τον Πολιτισμό και την Τέχνη μέσα από την διοργάνωση εκδηλώσεων και βασικό κοινωνικό έργο της είναι η προσφορά στα παιδιά, στο περιβάλλον και στα ζώα για έναν καλύτερο κόσμο!

Ο πολιτισμός μιας χώρας αποτελεί συνδετικό κομμάτι της κοινωνίας και οι τέχνες ως μέσo έκφρασης του πολιτισμού, είναι πάντα απαραίτητο να έχουν βήμα μέσα από την διοργάνωση εκδηλώσεων, που στόχο έχουν την προαγωγή αυτών των τεχνών καθώς και των δημιουργών τους.

Τα παιδιά αποτελούν το μέλλον μιας κοινωνίας και όταν αυτά δοκιμάζονται, η αρωγή και υποστήριξη τους είναι βασικό μας μέλημα για το παρόν τους ενώ η προστασία του περιβάλλοντος και των ζώων για το μέλλον τους!

Με αυτό τον γνώμονα στα πλαίσια του κοινωνικού μας έργου, ανακυκλώνουμε τα εναπομείναντα υφάσματα από την βιοτεχνία της μόδας και τους σχεδιαστές και δημιουργούμε παιχνίδια και αντικείμενα που χαρίζουμε σε παιδιά που χρήζουν ανάγκης σε νοσοκομεία, ιδρύματα ή ορφανοτροφεία προσφέροντας τους χαρά και ελπίδα!

Παράλληλα υποστηρίζουμε τα θεσμικά δικαιώματα των ζώων καθώς και την δράση για την κατάργηση της χρήσης ζώων στην βιοτεχνία της μόδας.

ινόμαστε η φωνή των παιδιών, του περιβάλλοντος, των ζώων, του πολιτισμού και της τέχνης, δίνοντας βήμα για ένα καλύτερο κόσμο!

Tv spot: https://www.youtube.com/watch?v=LQ8qJ0TrFS8&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2LqpVnp6cqi1X1-TLsWydcSRf_jyOB-xUF-ykv6G1piGz-r1c7f37ykOk

video: Άρης Ρουπίνας
Σύνθεση μουσικής: Music Fields

Τίτλος τραγουδιού:

http://Dreamteam 1#dreamteam #oneiraki #wesharethehappiness #giaenakaliterokosmo #followthedreamers