Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη: Ανοικτή δράση ενσυναίσθησης «Μία μπάλα για όλους»

Το σωματείο «Όραμα Νέων Youthorama – Σκακιστικός Όμιλος Πανοράματος» συνδιοργανώνει με την Αντιδημαρχία Αθλητισμού-Νεολαίας του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη τον αθλητικό διαγωνισμό ενσυναίσθησης «Μία μπάλα για όλους – Chess Ball for all” το Σάββατο 6 Μαΐου στις 10 το πρωί στο Πολιτιστικό Κέντρο Πανοράματος, Σαμανίδη 21.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή σε όλους με ιδιαίτερη έμφαση στις μικτές διμελείς ομάδες, αγόρι – κορίτσι/ παιδί με και χωρίς οπτική αναπηρία. Χορηγοί της πρωτότυπης δράσης είναι η Clip News και η Βιοιατρική, σε συγχρηματοδότηση από το Erasmus+ Αθλητισμός σε συνεργασία με την ποδοσφαιρική ομάδα της Sevilla FC.

Το αναλυτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει:

10:00 – 10:30 Δωρεάν εγγραφές των διμελών ομάδων

10:30 – 12:00 Διαγωνισμός «Μία μπάλα για όλους», Τουρνουά «Σαχ Ματ με κλειστά μάτια», Εκπαίδευση πρώτων βοηθειών για όλους (γονείς και παιδιά με/χωρίς οπτική αναπηρία) από τον ανθρωπιστικό οργανισμό «Τα παιδιά σώζουν ζωές – Kids save lives”

12:00 Final 4

12:30 Βραβεύσεις για όλα τα παιδιά

Πληροφορίες στον υπεύθυνο της παγκόσμιας καμπάνιας «Μία μπάλα για όλους» Ηλία Μάστορα στο [email protected] . Η παγκόσμια καμπάνια ξεκίνησε από το Πανόραμα, υποστηρίζετε από το Δήμο, κουδουνίζει σε 213 χώρες και περιοχές και βραβεύτηκε από την Ε.Ε. ως η «Εμπνευσμένη Αλλαγή» στα ετήσια βραβεία.