Γιάννης Καψάσκης: “Το νέο μου τραγούδι είναι μια δυνατή ερωτική μπαλάντα που πιστεύω ότι θα αγγίξει γενικά τον κόσμο και ιδιαίτερα τους ερωτευμένους”

“Δουλεύω πολύ πάνω στη μουσική και ευελπιστώ σε περισσότερες επαγγελματικές ευκαιρίες στο χώρο που αγαπώ”

Ποιά είναι η πρώτη σας Μουσική ανάμνηση; Η πρώτη μου μουσική ανάμνηση είναι όταν στην ηλικία των 5 χρονών όταν ο πατέρας μου μου έδωσε το μικρόφωνο ενώ αυτός έπαιζε μπουζούκι.

Ποιον καλλιτέχνη θαυμάζετε και με ποιον Μουσικό θα θέλατε να βρεθείτε επί σκηνής; Υπάρχουν πολλοί καλλιτέχνες που θαυμάζω αλλά ξεχωρίζω τον Σταμάτη Γονίδη. Ένας από τους καλλιτέχνες που θα ήθελα να συνεργαστώ είναι ο Νίκος Βέρτης.

Περιγράψτε μας τη μέχρι σήμερα πορεία σας στη μουσική. Υπήρξαν επιρροές καθοριστικές θετικές ή αρνητικές; Οι επιρροές μου στην μουσική ήταν πάντοτε θετικές. Σπούδασα κιθάρα και τραγούδι στο Μουσικό Σχολείο Πάτρας και από τα 15 μου τραγουδάω σε νυχτερινά μαγαζιά της Πάτρας.

Ποιά είναι η άποψή σας για τα μουσικά τηλεοπτικά talent show; Θεωρώ ότι τα μουσικά talent show σου δίνουν μια ευκαιρία να σε γνωρίσει το ευρύ κοινό και δοκιμάζεις τον εαυτό σου σε διάφορα είδη μουσικής.

Μια συνεργασία που ονειρεύεστε; Μια συνεργασία που θα ήθελα να συμβεί στο μέλλον είναι να τραγουδήσω στο πλάι του Νίκου Οικονομόπουλου.

Γιατί χρειάζεται η μουσική παιδεία; Είναι πολυτέλεια ή ανάγκη; Η μουσική παιδεία είναι ένα πολύ σημαντικό πράγμα γιατί μπορείς μέσα από ένα τραγούδι η μια μελωδία να εκφράσεις τα συναισθήματα σου.

https://youtu.be/4O-v-_H1usU

Υπάρχουν Έλληνες αξιόλογοι μουσικοί, με μουσική κατάρτιση και γνώσεις; Υπάρχουν πολλοί Έλληνες αξιόλογοι μουσικοί. Αυτός που ξεχωρίζω για τις ικανότητες του στο να γράφει τραγούδια είναι ο Γιώργος Σαμπάνης.

Πείτε μας δύο λόγια για το νέο σας τραγούδι. Το νέο μου τραγούδι είναι μια δυνατή ερωτική μπαλάντα που πιστεύω ότι θα αγγίξει γενικά τον κόσμο και ιδιαίτερα τους ερωτευμένους. Είναι σε στίχους και μουσική του Μάνου Διόλατζη και κυκλοφορεί από την δισκογραφική εταιρία Real Music.

Ποια είναι τα μελλοντικά μουσικά σας σχέδια; Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον, εγω πρός το παρόν δουλεύω πολύ πάνω στην μουσική και ευελπιστώ σε περισσότερες επαγγελματικές ευκαιρίες στο χώρο που αγαπώ.

Βιογραφικό. Ο Γιάννης Καψάσκης κατάγεται από την Ζάκυνθο αλλά μένει και ζεί μόνιμα στην Πάτρα!
Από πολύ μικρή ηλικία άρχισε να δείχνει το ταλέντο του για την μουσική σπουδάζοντας κιθάρα και τραγούδι στο μουσικό σχολείο Πάτρας. Εδώ και λίγα χρόνια τραγουδάει επαγγελματικά σε επιλεγμένα μαγαζιά της Πάτρας ενώ η γνωριμία του με τον συνθέτη Μάνο Διόλατζη του έδωσε το εισιτήριο για να ξεκινήσει το μουσικό του ταξίδι και στην δισκογραφία. Η Real Music αποτελεί την πρώτη του δισκογραφική στέγη και το δισκογραφικό του ντεμπούτο τιτλοφορείται “Περιμένω μια καρδιά” σε στίχους και μουσική του Μάνου Διόλατζη!