Γεύμα αγάπης στο Παλαιό Φάληρο για έναν σημαντικό σκοπό

Τα “Σπουδαία Events” καλούν φίλους και γνωστούς σε ένα ακόμα σπουδαίο γεύμα υποστήριξης της κατασκευής του «Πάρκου της Σοφίας και της Βασιλικής».

Την Παρασκευή 10 Μαρτίου σε γνωστή οικογενειακή ταβέρνα που μετράει 56 χρόνια λειτουργίας στο Παλαιό Φάληρο, θα λάβει χώρα το νέο «Σπουδαίο Γεύμα». Τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση και υποστήριξη της κατασκευής “Του Πάρκου της Σοφίας και της Βασιλικής”, αφιερωμένο στα δίδυμα κορίτσια που χάθηκαν στις φωτιές στο Μάτι.

Μία μεγάλη παρέα ανθρώπων που ασχολείται με “σπουδαία” πράγματα δίνει σημείο συνάντησης στην ταβέρνα “Μπάμπης” (λεωφ. Αμφιθέας 73) μετά τις 20:00, δημιουργώντας μία γευστική «πλατφόρμα» προσφοράς και αγάπης.

Αγαπημένα δημόσια πρόσωπα με θετικό κοινωνικό αντίκτυπο θα είναι εκεί για να υποδεχτούν, να σερβίρουν και να εξυπηρετήσουν τους παρευρισκόμενους.

Ανάμεσά τους:

  • ο τηλεοπτικός μάγειρας Τίμος Ζαχαράτος (Πάμε Δανάη!)
  • ο rapper Tiny Jackal (Jackals Tattoo)
  • η ηθοποιός Τόνια Μαράκη (‘Έτερος Εγώ, Maestro)
  • ο παρουσιαστής και rapper Duke (Mad TV)
  • ο επικοινωνιολόγος και συγγραφέας Θάνος Μπελαλίδης
  • o ιδρυτής της περιοδικoύ δρόμου «Σχεδία» Χρήστος Αλεφαντής
  • η δημοσιογράφος & συγγραφέας Έφη Αργυροπούλου (Working Moms)
  • ο mentalist Amazing Dio
  • ο προπονητής ποδοσφαίρου Ηλίας Καραπιπέρης (Ακαδημία Νικητές)

Η τραγουδίστρια Χαρούλα Τσαλπαρά θα «ντύσει» μουσικά την συγκεκριμένη εκδήλωση υποστήριξης.

Facebook Event

https://www.facebook.com/events/720182216314100

Η επιλογή «Του Πάρκου της Σοφίας και της Βασιλικής» προέκυψε έπειτα από online ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο του 2020, στην οποία συμμετείχαν 4.667 άτομα. Το κοινό επέλεξε να συμβάλλει με αυτό τον ξεχωριστό τρόπο στην κατασκευή του συγκεκριμένου πάρκου.

Λίγα λόγια για “Το Πάρκο της Σοφίας και της Βασιλικής”:

Το Ιούλιο του 2018 ξεκίνησε στο Μάτι η φονικότερη αστική πυρκαγιά στην ιστορία του νεότερου και σύγχρονου ελληνικού κράτους και του 21ου αιώνα, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 103 άνθρωποι. Ανάμεσα τους ήταν δύο μικρά δίδυμα κορίτσια, η Σοφία και η Βασιλική.

Ο καρδιακός φίλος του άτυχου πατέρα, Γιάννη Φιλιππόπουλου, των κοριτσιών Κοντοθάνος Άγγελος, ορκίστηκε στην μνήμη τους – με τη σύμφωνη γνώμη του πατέρα τους – να δημιουργήσει ένα μικρό πάρκο, έναν χώρο αναψυχής και ηρεμίας στο Μαυρολιθάρι Φωκίδας, στην θέση “ΑΜΠΛΑΣ”. Ένα πανέμορφο μέρος που επισκέπτονταν συχνά οι μικρές και τους άρεσε πολύ. Στην προσπάθεια του να υλοποιήσει «Το Πάρκο της Σοφίας και της Βασιλικής» έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής πέντε εκδηλώσεις, οι οποίες συνείσφεραν οικονομικά στην δημιουργία του χωρίς να έχει συγκεντρωθεί ακόμα το απαραίτητο ποσό.

Πως μπορεί κάποιος να στηρίξει το γεύμα αγάπης:

Με μία επίσκεψη στην TicketServices.gr, επιλέξτε το menu που σας ταιριάζει, κλείστε τα εισιτήριά σας και καλέστε στο 2104123407 για να πραγματοποιήσετε κράτηση ώρας προσέλευσης.

Ευγενικοί υποστηρικτές της βραδιάς είναι η οικογενειακή ταβέρνα «Μπάμπης», το οινοποιείο «Tzounara Winery», τα ζαχαροπλαστεία «Fresh» και o Σάκης Κώνστας.

Με λίγα λόγια:

Εκδήλωση: Σπουδαίο Γεύμα για την ενίσχυση της κατασκευής «του Πάρκου της
Σοφίας και της Βασιλικής»

Ημερομηνία: Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023
Ώρα έναρξης: Μετά τις 20:00
Χώρος: Ταβέρνα «Μπάμπης» | Λεωφ. Αμφιθέας 73, Παλαιό Φάληρο 175 64

Online διάθεση εισιτηρίων: https://www.ticketservices.gr/event/spoudaio-gevma-03-03-23/

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 2104123407
Οργάνωση Παραγωγής: Σπουδαία Events
Press & Info: [email protected]