Βόμβα για το Battle of the couples! Έδιωξαν με…ταξί την Κουκουβέ…

Η τράπερ Ιουλία Κουκουβέ και ο ράπερ Meech ήταν το πρώτο ζευγάρι του «Battle Of The Couples» που πήρε το εισιτήριο εισόδου και παρουσιάστηκε στον Alpha με… δόξα και τιμή.

Έδιωξαν με… ταξί την Κουκουβέ και έκοψαν την αλήθεια στο μοντάζ! Η καταγγελία με ντοκουμέντα που θα στείλει στα δικαστήρια τον Alpha…

Και φυσικά, τότε, που όλα έδειχναν καλά, δεν μπορούσε κανείς να φανταστεί τι θα επακολουθούσε και που θα κατέληγε η συμμετοχή τους στο πολυδιαφημισμένο ριάλιτι ζευγαριών του Alpha. Σίγουρα, πάντως, κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί πως θα κατέληγαν στο νοσοκομείο και στα… δικαστήρια!

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή: Η Ιουλία και ο Meech ήταν μαζί έξι μήνες όταν αποφάσισαν να δηλώσουν συμμετοχή. Μάλιστα, ήταν το πρώτο ζευγάρι που παρουσίασε επισήμως το κανάλι της Παλλήνης μέσα από την εκπομπή «Pop Up» της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Δες εδώ την πρώτη εμφάνιση του ζευγαριού: https://www.youtube.com/embed/PaJ7yYNtVIw?feature=oembed

Το ριάλιτι ξεκίνησε, τα ζευγάρια πήραν τις θέσεις τους και ξεκίνησαν οι δοκιμασίες που θα οδηγούσαν ένα από αυτά στο έπαθλο των 100.000 ευρώ (90.000 είναι όπως μάθαμε τα καθαρά χρήματα). Ωστόσο, τα προβλήματα για το ζευγάρι άρχισαν με το «καλημέρα» με αποτέλεσμα να είναι και το πρώτο που αποχώρησε από το παιχνίδι. Όχι, όμως, για τους λόγους που τεχνηέντως όπως τον κατηγορούν, παρουσίασε ο Alpha…

Η καταγγελία-βόμβα του μάνατζερ

Όπως καταγγέλλει αποκλειστικά στο PatKiout.gr ο μάνατζερ της Ιουλίας, Γιάννης Παγανιάς, με… προσεκτικό μοντάζ που έγινε στο επεισόδιο της αποχώρησης δεν βγήκε στο φως η αλήθεια, καθώς φάνηκε πως η Κουκουβέ αποχώρησε έτσι απλά, για προσωπικούς της λόγους. Αυτή είναι η εικόνα που παρουσιάστηκε ακόμη και στο τρέιλερ του επεισοδίου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το ζευγάρι να εισπράξει ακόμη και ειρωνικά σχόλια όπως για παράδειγμα του Νίκου Μουτσινά ο οποίος σχολίασε στον αέρα της εκπομπή του πως η Ιουλία πήγε, είπε το τραγούδι της και έφυγε, ενώ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η πραγματικότητα παραποιήθηκε.

Δες τι έγραψαν για τους λόγους της αποχώρησής αλλά και την απάντηση του μάνατζέρ της που εκθέτει τον Alpha και την παραγωγή του «Battle Of The Couples» και ουσιαστικά προετοιμάζει το κανάλι για τις κινήσεις που θα ακολουθήσουν:

Ποια είναι, λοιπόν, η αλήθεια πίσω από την αποχώρηση του ζευγαριού Ιουλίας Κουκουβέ και Meech;

Όπως μας αποκάλυψε ο μάνατζερ της, ήταν ο σοβαρός τραυματισμός της τράπερ τον οποίο, όπως καταγγέλλει, σκοπίμως απέκρυψε η παραγωγή, ψαλιδίζοντας στο μοντάζ την εξήγηση που έδωσε. Ότι δηλαδή, επειδή έχει τραυματιστεί και πονάει πολύ κι επειδή πάνω από το παιχνίδι και τα 100.000 ευρώ είναι η υγεία της, αποφάσισε να αποχωρήσει. Αυτό, όμως, δεν ακούστηκε καθώς στον αέρα βγήκε ότι η Ιουλία αποχωρεί έτσι απλά για… προσωπικούς λόγους.

«Ήδη συζητώ με τους δικηγόρους μου καθώς σκοπεύουμε να κινηθούμε νομικά. Η Ιουλία, όχι μόνο τραυματίστηκε σοβαρά, αλλά κυριολεκτικά την έδιωξαν βρεγμένη από το ριάλιτι στέλνοντάς την στο σπίτι της με… ταξί! Αν είναι δυνατόν! Και φυσικά, έκοψαν στο μοντάζ την αλήθεια για τον πραγματικό λόγο της αποχώρησης της», ανέφερε χαρακτηριστικά.

-Τι εννοείτε όταν λέτε ότι την έστειλαν σπίτι της με ταξί; Γιατρός δεν υπήρχε στο πλατό όπως υπάρχει σε όλα τα ριάλιτι ειδικά αυτού του τύπου όπου οι παίκτες παίρνουν μέρος σε σκληρά και επικίνδυνα αθλήματα;

«Υπήρχε ένας ψευτο-τραυματιοφορέας που της έβαλε ένα κολάρο και ούτε αυτό δεν της το άφησαν της κοπέλας γιατί, λέει, δεν είχαν άλλο! Εδώ δεν την πήγαν σε ένα νοσοκομείο! Ούτως ή άλλως, στην κατάσταση που ήταν θα έχανε αλλά δεν μας νοιάζει αυτό. Τους είπα «αν ήταν η κόρη σας κι ήταν τραυματισμένη θα τη διώχνατε έτσι, με ταξί βρεγμένη»; Η Ιουλία πονούσε τόσο πολύ που αναγκάστηκε την επόμενη μέρα να καλέσει ασθενοφόρο το οποίο τη μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς» από όπου πήρε επίσημο έγγραφο για τον τραυματισμό της το οποίο μιλά για κάκωση στη σπονδυλική στήλη και εκδορές. Δεν φτάνει που δεν είχαν γιατρό, αλλά δεν ενδιαφέρθηκαν καν για το τι απέγινε! Ούτε καν να τη στείλουν οι ίδιοι σε ένα νοσοκομείο».

Δες και τα φωτογραφικά ντοκουμέντα του τραυματισμού της:

Ο Γιάννης Παγανιάς, στην επίμονη ερώτησή μας αν υπήρχε γιατρός στα γυρίσματα, μας είπε: «Αν υπήρχε εκεί γιατρός θα την άφηνε να φύγει έτσι; Δεν θα έβλεπε ότι υπήρχε πρόβλημα; Πώς λοιπόν την έδιωξαν βρεγμένη; Δεν ξέρω, ρωτάω. Λυπάμαι που το λέω αλλά η παραγωγή είναι απαράδεκτη και προσπαθεί να αποφύγει τις ευθύνες. Εμείς θέλουμε να βγει η αλήθεια κι όχι να βάζουν παίκτες να δηλώνουν πως δεν περίμεναν ότι η Ιουλία δεν θα είχε αντοχές.

Να χάσει ρε παιδιά, ας χάσει. Παίξαμε και χάσαμε αλλά έντιμα και επί ίσοις όροις. Όχι  να ισχυρίζονται πως βγήκε εκτός γιατί δεν άντεξε και ότι η αγάπη τους δεν ήταν δυνατή. Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια! Η Ιουλία τραυματίστηκε σοβαρά και δεν μπορούσε να συνεχίσει. Είπε «πρώτα η υγεία μου οπότε αποχωρώ», αλλά την άφησαν εκτεθειμένη. Δεν άφησαν στο μοντάζ να βγει η αλήθεια».

Και πρόσθεσε ο μάνατζερ της τράπερ: «Οι συνθήκες στο παιχνίδι είναι τριτοκοσμικές. Αυτά που βλέπετε δεν είναι τίποτα. Είναι χειρότερα κι από το Survivor  Και προς απάντησε σε όλα αυτά, όταν βγήκαν τα παιδιά κάναμε το κομμάτι με τον τίτλο στα ελληνικά «Δεν νοιάζονται για μας» όπου ο Meech στο βίντεο κλιπ έκαψε 2000 ευρώ που ουσιαστικά είναι τα λεφτά που ΘΑ έπαιρναν για τον έναν μήνα συμμετοχής τους στο παιχνίδι. Από 1000 ευρώ το μήνα θα έπαιρναν τα παιδιά κι αυτά τα έκαψαν δυο μέρες αφότου βγήκαν ως ένδειξη διαμαρτυρίας»…

Δες το καινούργιο τους κομμάτι με το οποίο απαντούν στον Alpha:  https://www.youtube.com/embed/6KEZ74aXfj8?feature=oembed

https://youtube.com/watch?v=6KEZ74aXfj8%3Ffeature%3Doembed

Πηγή: https://www.makeleio.gr