Ο Άκης Δείξιμος τραγουδά για «Το Σπιτικό της Αγάπης», το Φιλανθρωπικό Γηροκομείο Απόρων της Κοινωνικής Μέριμνας Μοσχάτου

Το  “Σπιτικό της Αγάπης” της Κοινωνικής Μέριμνας Μοσχάτου λειτουργεί́ από το 1962 και είναι ίσως ο μοναδικός χώρος στην Ελλάδα που στεγάζει και φροντίζει ολοκληρωτικά, άπορους παππούδες και γιαγιάδες, χωρίς να απαιτεί την παραμικρή́ εισφορά́ τους.

On Line Streaming Κυριακή 7 Μαρτίου 2021 στις 20.00 μμ.

Μπείτε στο παρακάτω link και κλείστε το εισιτήριο σας!

Link: https://www.viva.gr/tickets/music/streaming/mousiki-synaulia-me-ton-aki-deiximo/

Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου – «ΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ»

Το  «Σπιτικό της Αγάπης» της ΚΜΜ λειτουργεί από το 1962 και είναι ίσως ο μοναδικός χώρος στην Ελλάδα που στεγάζει και φροντίζει ολοκληρωτικά, άπορους παππούδες και γιαγιάδες, χωρίς να απαιτεί την παραμικρή εισφορά τους.

Στεγάζει ανθρώπους που στην πιο ευάλωτη περίοδο της ζωής τους, στα γεράματα, βρέθηκαν χωρίς χρήματα και χωρίς ανθρώπους γύρω τους.

Ποιους φιλοξενεί

Στο «Σπιτικό μας» δεν φιλοξενείται αυτός που δίνει τα περισσότερα, αλλά αυτός που έχει τα λιγότερα.

Είναι ο πιο ανήμπορος, αυτός που δεν έχει καθόλου εισόδημα, δεν έχει σπίτι, δεν έχει παιδιά ή στενούς συγγενείς να του σταθούν.

Οι συνάνθρωποί μας που έχουν αποκάμει. Οι απελπισμένοι!

Οι παππούδες μας προέρχονται από όλη την επικράτεια. Δεχόμαστε αιτήματα εισαγωγής από τις κοινωνικές υπηρεσίες και τα νοσηλευτικά ιδρύματα όλης της Ελλάδας, αλλά και από στόμα σε στόμα.

Μεγάλη τιμή για την Κ.Μ.Μ αποτελεί το γεγονός, ότι όλοι οι Φορείς που έχουν να κάνουν με ελεγκτικούς μηχανισμούς, αποτελούν ουσιαστικούς διαφημιστές του Ιδρύματος.

Δεκάδες οι βραβεύσεις όλα αυτά τα χρόνια, με ξεχωριστή την αναγνώριση και βράβευση από την Ακαδημία Αθηνών το 1993, αλλά και την καθοριστική συμβολή μας στην καθιέρωση της 1ης Οκτωβρίου, σαν ημέρα τιμής στην τρίτη ηλικία.

Διαθέστε λίγα λεπτά και δείτε σε ένα μικρό video, την μεταστροφή που κάνει η  «Δύναμη της Αγάπης» στην ζωή των ανθρώπων, όταν δίνεται άδολα και με ενσυναίσθηση.

Site: https://www.kmerimnamosxatou.gr/   

Instagram: koinoniki_merimna_moschatou  

Facebook: https://www.facebook.com/kmerimna   

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/κοινωνικη-μεριμνα-μοσχατου-διονύσιος-θεοφιλάτος-bb82b61aa