Βασίλης Καρράς – Γιώργος Κακοσαίος «Φοιτητές»

Στίχοι: Βασίλης Καρράς

Μουσική: Βασίλης Δήμας

Δείτε το official video clip στο YouTube: https://youtu.be/JS6qAqZkUEs

Βρείτε το τραγούδι σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες: https://VasilisKarrasGiorgosKakosaios.lnk.to/Foitites

Ο Βασίλης Καρράς, ο κορυφαίος λαϊκός τραγουδιστής με τη χαρακτηριστική και ανεπανάληπτη φωνή, μας παρουσιάζει ένα φρέσκο και ιδιαίτερο ντουέτο με τον ταλαντούχο Γιώργο Κακοσαίο με τίτλο «Φοιτητές».

Σε μουσική του Βασίλη Δήμα και στίχους του ίδιου του Βασίλη Καρρά οι “Φοιτητές” είναι ένα λαϊκό, δυναμικό και απόλυτα ραδιοφωνικό κομμάτι που μας μεταφέρει τρυφερά σε ένα πολύ όμορφο και ανέμελο κομμάτι της ζωής μας!

Το single «ΦΟΙΤΗΤΕΣ» κυκλοφορεί ψηφιακά από τη MINOS EMI / UNIVERSAL μαζί με το επίσημο video clip με την συμμετοχή των δύο καλλιτεχνών και σε σκηνοθεσία και παραγωγή του δημοφιλούς YouTube διδύμου των Unboxholics, που για πρώτη φορά σκηνοθετούν ένα μουσικό video clip!

Ο Αλέκος και ο Σάκης συνεργάζονται με την απόλυτη λαϊκή φωνή, τον Βασίλη Καρρά και τον πολλά υποσχόμενο Γιώργο Κακοσαίο σε ένα τραγούδι που μιλάει στις καρδιές όλων μας με τίτλο «Φοιτητές».

Καλή Ακρόαση!