Βέβηλος «Νεκρή Ζώνη ΙΙ»

Secret Gig

Μια μυσταγωγική συναυλία θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει το κοινό του ράπερ Βέβηλου, σε κρυφή τοποθεσία στις 10 Δεκεμβρίου 2022.

«Ας μαζευτούμε όλοι μαζί και να ανάψουμε μια φωτιά στο κέντρο…

Θα συναντηθούμε εκεί που βρισκόμασταν πάντα.

Άραγε φύγαμε πότε από εδώ;

Φύγαμε από την Νεκρή Ζώνη ή είμαστε τόσα χρόνια κολλημένοι εδώ;

Ελάτε να μαζευτούμε όλοι μαζί, να αποδείξουμε πως το φως μας είναι αρκετό να διώξει τα σκοτάδια τους, να υψώσουμε τις φωνές μας, για να νιώσουμε πως η αγάπη ακούγεται στην πράξη.»

Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022, με αφορμή ένα επίγειο ταξίδι διάρκειας 42 ετών, ο Βέβηλος θα επιστρέψει σαν φάντασμα απ’ το παρελθόν ντυμένο με αναμνήσεις. Κάπου στην Αθήνα, σε άγνωστη τοποθεσία, ο αγαπημένος ποιητής των δρόμων θα μοιραστεί μια μοναδική νύχτα με το κοινό του. Η «Νεκρή Ζώνη ΙΙ», είναι το τελευταίο κεφάλαιο πριν από το Βιβλίο των Σκιών.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/517128543570529

Την ημέρα της συναυλίας οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20:00. Τα πρώτα εισιτήρια (early birds) κοστίζουν 10€, ενώ στην συνέχεια η τιμή τους θα διαμορφωθεί στα 12€.

Για τον ακριβή χώρο της συναυλίας οι κάτοχοι των εισιτηρίων θα ενημερώνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα μέσω SMS, μπαίνοντας έτσι στον κύκλο της αναζήτησης, που θα οδηγήσει φίλους και ακροατές σε μία νύχτα στη νεκρή ζώνη, που θα μείνει χαραγμένη στις μνήμες.

Λίγα λόγια για τον Βέβηλο:

Βέβηλος – Δραστήριος και δυναμικός, μέλος των θρυλικών «Βαβυλώνα», ο Βέβηλος εξακολουθεί να μας συστήνεται μέσα από τον λόγο του υποστηρίζοντας με αυτόν και την ζωή του. Αναζητώντας συνεχώς την κάθαρση, επιστρέφει στην σκηνή για να καθηλώσει και να προβληματίσει τους θεατές για ακόμη μια φορά. Μετά το τελευταίο του project «Το Βιβλίο Των Τεσσάρων Στοιχειών», ο Βέβηλος επέστρεψε με  τα singles «Καθρέφτης» και «Αχέροντας», από τον επερχόμενο δίσκο του, πιο ώριμος και πιο ανατριχιαστικός από ποτέ. Ο μεστός του λόγος, οι εκρηκτικές συναυλίες του, η διακριτική αλλά δυναμική παρουσία του και η στιβαρή ερμηνεία του, είναι αυτά που κατέκτησαν μέσα στα χρόνια την εμπιστοσύνη των ακροατών του.

Βέβηλος – Αχέροντας https://sptfy.com/KcOk

Με μια ματιά:

Συναυλία Βέβηλος “Νεκρή Ζώνη ΙΙ”

Location: Αθήνα

Ημερομηνία: Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022

Ώρα έναρξης: 21.00

Τιμές εισιτηρίων:  Early Birds: 10€ | Προπώληση: 12€

Link για αγορά εισιτηρίων: https://app.cometogether.live/event/135/

Φυσικά σημεία προπώλησης:

• Hotbox Hip-Hop Store – Πραξιτέλους 159, Πειραιάς

• Reload Stores – Ακαδημίας 81, Αθήνα

• Shoot dice clothing – Κοιμήσεως Θεοτόκου 8, Μαρούσι

Διοργάνωση & Επικοινωνία: Action Εστί | Artist & Event Management

Press & Info: www.ActionEsti.gr