Αυτά είναι τα ιδανικά γυναικεία μαγιό για να δημιουργήσεις το τέλειο beach look

Η εμφάνιση στην παραλία, όπως και οποιοδήποτε άλλο καλοκαιρινό ή μη look, έχει δύο όψεις! Είτε φοράς απλώς κάτι και πηγαίνεις για μπάνιο, είτε ξέροντας το σώμα σου αλλά και τις επικρατούσες τάσεις της μόδας επιλέγεις κάτι που θα ξεχωρίσει!

Αν ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία και θέλεις να είσαι πάντα καλοντυμένη και προσεγμένη στην παραλία ή σε οποιαδήποτε περίσταση που απαιτεί μαγιό, τότε to-magio είναι ο απόλυτος προορισμός για σένα! Εξερεύνησε τη συλλογή του από bikini bottoms σε διάφορες προτάσεις για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει.

Το μπικίνι, σε αντίθεση με το ολόσωμο, είναι η τέλεια λύση για σένα που σου αρέσει να δημιουργείς στιλιστικά! Επίλεξε το μαγιό για το κάτω μέρος που ταιριάζει στο προσωπικό σου στιλ και φυσικά στον σωματότυπό σου και κάνε ένα φανταστικό mix and match με το πάνω μέρος που θέλεις.

Γυναικείο μαγιό στρινγκ Fantastic σε καυτό κόκκινο χρώμα, που πάντα εντυπωσιάζει! Η άψογη εφαρμογή του και το διπλό ύφασμα στο εσωτερικό για να μην διαφανίζει αρκούν για να σε κερδίσει.

Ένα brazil μαγιό ή string απευθύνεται σε γυναίκες που δεν φοβούνται να αναδείξουν το κορμί τους και να τραβήξουν τα βλέμματα σε κάθε τους πέρασμα. Βρες το αγαπημένο σου χρώμα ανάμεσα σε φωτεινό λευκό ή διαχρονικό μαύρο, breathtaking κόκκινο και σε άλλες σούπερ αποχρώσεις, για να τονίσεις μοναδικά το πιο δυνατό σου σημείο με το ιδανικό στρινγκ μαγιουδάκι!

Μαγιό μπικίνι σορτσάκι με ενίσχυση Marko Petra σε κομψή μπλε απόχρωση, για πλούσιες ή μη καμπύλες. Ο μοντέρνος του σχεδιασμός θα ικανοποιήσει κάθε επιθυμία για ένα διαφορετικό από τα συνηθισμένα bikini bottoms και θα αναδείξει μοναδικά το κάτω μέρος.

 Το μαγιό σορτσάκι είναι το ιδανικό μαγιό για το κάτω μέρος, αν ψάχνεις κάτι που θα εφαρμόζει τέλεια και θα σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα σε κάθε σου κίνηση. Είτε έχεις παραπάνω κιλά στην περιφέρεια και δεν προτιμάς πιο αποκαλυπτικά bottoms είτε απλώς σου αρέσει να εναλλάσσεις στυλ μαγιό και να ανανεώνεσαι, το μαγιό μποξεράκι θα σε κερδίσει! Δες τα εντυπωσιακά κομμάτια και διάλεξε το δικό σου αγαπημένο μαγιό σορτσάκι.

Ψηλόμεσο μαγιό με ενίσχυση Marko Vrona σε φανταχτερό κίτρινο, που ολοκληρώνεται με μαύρα σχοινιά στο πλάι. Με τέλεια εφαρμογή και σε μοντέρνα γραμμή απευθύνεται σε κάθε σύγχρονη γυναίκα που θέλει και να είναι και να δείχνει θηλυκή και κομψή.

 Τα ψηλόμεσα μαγιό δεν έχουν μόνο vintage χαρακτήρα, αλλά συστήνονται και σε όσες γυναίκες θέλουν να τονίσουν μέση και καμπύλες με τον καλύτερο τρόπο. Με ένα κίτρινο που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα ή ένα πιο ήσυχο μαύρο, που μπορεί να συνδυαστεί τέλεια με όποιο χρώμα ή print και αν επιλέξεις για το πάνω μέρος, θα πετύχεις το απόλυτο beach look φέτος.

Μπες τώρα στο απόλυτο online κατάστημα για swimsuits που δεν είναι άλλο από to-magio.gr και απόκτησε φθηνά και stylish μαγιό που θα εντυπωσιάσουν!