Κάνε τις απαραίτητες εξετάσεις αίματος με απόλυτη ασφάλεια

Η υγεία μας είναι πολύτιμη και τα τελευταία χρόνια, με την έξαρση της πανδημίας παγκοσμίως, αρχίσαμε να την προσέχουμε ακόμα περισσότερο. Ένα μεγάλο κεφάλαιο στο κομμάτι της πρόληψης είναι φυσικά οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Οι εξετάσεις αίματος είναι ο έλεγχος που δεν πρέπει κανείς μας να παραλείπει και, ειδικά από μία ηλικία και μετά, πρέπει να γίνονται τουλάχιστον μία φορά τον χρόνο.

Ρόλος αιματολογικών εξετάσεων

Ο ρόλος των αιματολογικών εξετάσεων είναι πολλαπλός. Αρχικά, αποτελεί το ετήσιο check up μας, που πραγματοποιείται κυρίως με σκοπό να παρακολουθήσουμε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο οργανισμός μας, αν έχουμε κάποια έλλειψη σε θρεπτικά συστατικά για παράδειγμα. Γενικά, δηλαδή, αποτελούν μία μέθοδο πρόληψης, ώστε να εντοπιστούν και να αντιμετωπιστούν έγκαιρα διάφορα θέματα υγείας, πριν μετατραπούν σε σοβαρά προβλήματα.

Μία εξέταση αίματος γίνεται, επίσης, στο πλαίσιο παρακολούθησης ενός συγκεκριμένου ζητήματος υγείας, ώστε να ελέγχεται η πορεία του, αν υπάρχει βελτίωση ή όχι, καθώς και για να διαπιστωθεί αν η εκάστοτε φαρμακευτική αγωγή λειτουργεί ή χρειάζεται κάποια αλλαγή.

Κατ’ οίκον αιμοληψία

Πολλές φορές, η ύπαρξη προβλημάτων υγείας ή άλλοι λόγοι μπορεί να μην σου επιτρέπουν να επισκεφθείς ένα διαγνωστικό κέντρο για να πραγματοποιήσεις τις απαραίτητες εξετάσεις. Η δυνατότητα για αιματολογικές εξετάσεις στο σπίτι είναι η ιδανική υπηρεσία, για να μην παραλείπεις ποτέ την ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας σου.

 

Επικοινώνησε με τα Διαγνωστικά Κέντρα Βιότυπος και βρες το πιο κοντινό σε σένα παράρτημα. Ενημερώσου για το κόστος και τις λοιπές λεπτομέρειες και κλείσε το ραντεβού σου για κατ’ οίκον ή μη εξέταση, γιατί η υγεία σου πρέπει να είναι πάνω από όλα!