Ασφαλιστήρια Υγείας πιο αναγκαία από ποτέ;

Γιάννα Ανεστοπούλου, Διαχείριση Ασφαλιστικών Κινδύνων, Financial Planner, CEO Lokris Insurance Power

Έχει γίνει πολύ μεγάλο θέμα συζήτησης αν τα ασφαλιστήρια υγείας καλύπτουν την περίθαλψη για τον κορονοϊό και είδαμε και κάποιες ασφαλιστικές να μπαίνουν σε αυτό το παιχνίδι για λόγους marketing. Από την στιγμή όμως που το βάρος της περίθαλψης από κορονοϊό το έχει αναλάβει αποκλειστικά το κράτος, αυτό που θα έπρεπε να αναλογιστούμε όλοι μας είναι τι θα απογίνουμε αν μας συμβεί οτιδήποτε άλλο σε μια εποχή όπου το δημόσιο σύστημα υγείας είναι τρομερά επιβαρυμένο από την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Τι θα συμβεί αν χρειαστούμε περίθαλψη για κάποιο ατύχημα ή ασθένεια; Θα μπορεί το κράτος να μας την παρέχει όταν ήδη γίνεται ένας αγώνας δρόμου για εξοικονόμηση πόρων έναντι στον κορονοϊό;

Εδώ λοιπόν έρχεται και λύνει το πρόβλημα η πρόσβαση μας στις ιδιωτικές δομές υγείας και την λύση αυτή την δίνει για άλλη μια φορά η ιδιωτική ασφάλιση.

Μέσα σε ένα καθεστώς αγωνίας που ζούμε για την υγεία μας και την μάχη που δίνουμε όλοι μας απέναντι σε μια πρωτοφανή πανδημία, η ιδιωτική ασφάλιση είναι ίσως πιο χρήσιμη από ποτέ και η πρόσβαση μας στις ιδιωτικές δομές υγείας αναγκαιότητα.

Γιάννα Ανεστοπούλου, Διαχείριση Ασφαλιστικών Κινδύνων, Financial Planner, CEO Lokris Insurance Power, 694 8541261, [email protected]