Απόλυτη επιτυχία είχε για δεύτερη χρονιά το WHISKY LIVE στην Θεσσαλονίκη

???????????????????????

Νάνσυ Υφαντίδου, Τερέζα Κόνσολα

Το κορυφαίο premium whisky event, WHISKY LIVE, διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία στην Θεσσαλονίκη για δεύτερη συνεχή χρονιά. Οι επισκέπτες απόλαυσαν μια μοναδική εμπειρία πολυτέλειας που ζωντάνευσε τις αισθήσεις. To event φιλοξενήθηκε στη Θεσσαλονίκη στο Makedonia Palace προσφέροντας σε όλους τους επισκέπτες του premium whiskies και spirits, single malts, σπάνιες εμφιαλώσεις, βραβευμένα labels, νέες κυκλοφορίες, επιλεγμένα whisky cocktails, καθώς και brands που δεν εισάγονται στην ελληνική αγορά.

 

Την απόλαυση απογείωσαν οι gourmet δημιουργίες finger food από επιλεγμένα εστιατόρια, προϊόντα υψηλής ποιότητας και τους Executive Chefs της ETOILE by Les Chefs. Μέσα από ένα “παιχνίδι” με τις γεύσεις και τα αρώματα, οι παρευρισκόμενοι ανακάλυψαν νέους και κλασικούς συνδυασμούς με τα labels που θα δοκιμάσετε και θα μυηθείτε στην τέχνη του food pairing. Ta “Oscars” των Whiskies, τον θεσμό των World Whiskies Awards, παρουσίασε για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο Πρόεδρος τους κ. Rob Allanson, o οποίος ξενάγησε το κοινό στις κατηγορίες των “World Best” και μίλησε για τα labels που έχουν διακριθεί το 2018. Ο κ. Allanson, στο πλαίσιο της διοργανώσης στην Θεσσαλονίκη διεξήγαγε 3 premium masterclasses με ειδικές σπάνιες εμφιαλώσεις, από τα συνολικά 22 masterclasses και tasting sessions που πρόσφερε το Whisky Live στους επισκέπτες των δύο events.

Το κοινό είχε την δυνατότητα να απολαύσει και 6 masterclasses με θέμα «Food Pairing with Whisky” από τον διακεκριμένο Whisky Expert κ. Πέτρο Χαριζόπουλο, ο οποίος το 2018 ανακηρύχτηκε ως Ambassador του Whisky Live στην Ελλάδα και αποτελεί τον πρώτο regional Ambassador του θεσμού.
Όπως αναφέρει η Managing Director του Whisky Live για την Νοτιοανατολική Ευρώπη, κ. Τερέζα Κόνσολα, η Θεσσαλονίκη, η Αθήνα και η Λεμεσός ανήκουν πλέον στις 45 πόλεις που έχουν επιλεγεί ανά τον κόσμο για να μυήσουν το κοινό στην κουλτούρα τoυ whisky και της απόλαυσης του Luxury Sampling. Το Whisky Live είναι responsible drinking event και στηρίζει την υπεύθυνη κατανάλωση. Δήλωσε μάλιστα απόλυτα ικανοποιημένη από την παρουσία του κοινού και από την εκδήλωση.