ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΤΙΑΣ –  single «Νομίζω το αξίζω»……+ Official video clip

Ο Απόστολος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη.

Από τις πρώτες ημέρες της ζωής του, ηχούσαν στα αυτιά του ροκ ακούσματα μιας και η μητέρα του τον νανούριζε με Βασίλη Παπακωνσταντίνου και ο πατέρας του με Led Zeppelin!

Τα τελευταία δύο χρόνια κατάφερε να καταξιωθεί στη συνείδηση του κόσμου σαν ο παθιασμένος τραγουδοποιός με τα ροκ ηχοχρώματα. Η φωνή του δυνατή και χαρακτηριστική σημάδεψε τα τελευταία χρόνια πάνω από 100 εμφανίσεις σε όλη την Β. Ελλάδα.

Από το 2018 πέρα από την Θεσσαλονίκη -όπου συνεργάζεται με διάφορους χώρους όπως το Καφωδείο, το Δέντρο στο Bar, το Eightball, το Saloon Crazy Horse κ.α.- στράφηκε και σε πολλούς προορισμούς εκτός Θεσσαλονίκης όπως Σέρρες, Αλεξάνδρεια, Κατερίνη, Κοζάνη, Πτολεμαΐδα, Δράμα, Ηγουμενίτσα, Νάουσα και πολλούς άλλους.

Ο πρώτος του προσωπικός δίσκος με τίτλο ΕΝΤΕΚΑ, σε στίχους και μουσική του ιδίου, θα κυκλοφορήσει άμεσα.

Λίγο πριν την εκπνοή του χρόνου, κυκλοφορεί το πρώτο του video clip με τίτλο: «Νομίζω το αξίζω». https://www.youtube.com/watch?v=JvQlUlAbSNM https://www.apostolosntias.gr https://www.instagram.com/apostolos_ntias https://www.facebook.com/apostolosntias https://www.youtube.com/apostolosntias https://www.reverbnation.com/apostolosntias https://open.spotify.com/album/1BkEfxqcWEdq3HDjbqXSxQ https://music.apple.com/us/album/enteka/1490706746?app=itunes&ign-mpt=uo%3D4 https://music.amazon.com/albums/B082GKQV5T?tab=CATALOG

[email protected]