Ανακαινισμένη αίθουσα χορού της ΤΕΧΝΗΣ

Είναι ευλογία να μετέχεις των κοινών.

Είναι ευλογία να γνωρίζεις όμορφους και δοτικούς ανθρώπους.

Είναι ευλογία η ΤΕΧΝΗ να έχει την αρωγή και αγκαλιά μιας πλειάδας μελών και φίλων που την αγαπούν και τη φροντίζουν.

Και ο λόγος αυτή τη φορά για την ανανεωμένη, φρεσκοβαμμένη και ευπρεπισμένη αίθουσα χορού της ΤΕΧΝΗΣ με το όνομα «Δοϊράνη».

Μια αίθουσα που πρώτη στο Κιλκίς υποδέχθηκε παιδιά φέρνοντας τα σε επαφή με την ορχηστρική τέχνη και το μπαλέτο και αργότερα με άλλα τμήματα χορού, όπως latin, σύγχρονου, οριεντάλ, swing, salsa, tango.

Η αρχή έγινε από τον Χαρίτωνα Παπαδόπουλο, εικαστικό, μέλος και συνεργάτη της Τέχνης και την Άννα Αρκούδη, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και υπεύθυνη χορευτικών τμημάτων της ΤΕΧΝΗΣ. Η αίθουσα υπό την καθοδήγηση τους και με προσωπική τους συμβολή ανακαινίστηκε πλήρως.
Κατόπιν οι υπέροχες μπαλαρίνες με χαρά ετοιμάσθηκαν και φωτογραφήθηκαν στον ανακαινισμένο μας χώρο.
Για να απολαύσετε αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα χρειάστηκε το μαγικό κλικ του Πάμη Βασιλειάδη.
Ευχαριστούμε πάρα πολύ Χαρίτωνα Παπαδόπουλο, Άννα Αρκούδη, Ολυμπία Σαλτσίδου, Δέσποινα Γεωργιάδου, Σμαράγδα Στρατηγούση, Γαβριέλα Χονδροματίδου και Πάμη Βασιλειάδη για το αισθητικό αποτέλεσμα!

Η αίθουσα χορού της ΤΕΧΝΗΣ περιμένει χορευτές και χορεύτριες με όλα τα απαιτούμενα λόγω covid 19 μέτρα για όμορφες χορευτικές εμπειρίες.
Όσοι/ες ενδιαφέρεστε να ασχοληθείτε με το χορό ελάτε στην παρέα μας.
Δηλώστε συμμετοχή στα τμήματα χορού της ΤΕΧΝΗΣ!!!
Εγγραφές στα γραφεία της Τέχνης καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής, 5 με 9 το απόγευμα και πληροφορίες στο τηλέφωνο 23410 24217.