«Ίχνη και αποκαλύψεις» Μυθιστόρημα της Μάγια Γεωργαντοπούλου – Φιλιππίδη από την Άνεμος εκδοτική

Βιβλιοεπιλογές από τη Μαίρη Γκαζιάνη

Ίχνη και αποκαλύψεις έρχονται στο φως σε ένα καθηλωτικό μυθιστόρημα, μια περιπλάνηση σε μαγευτικούς τόπους, όπου δυνατά συναισθήματα, μαζί με το παιχνίδι της Μοίρας, μάς οδηγούν στα μύχια της ψυχής των ηρώων.

Περιγραφή

Η Μερσέντες, μια πολύ επιτυχημένη σχεδιάστρια μόδας στη Βαρκελώνη, σύζυγος του βαθύπλουτου αντικέρ Χαβιέρ, βρίσκεται δολοφονημένη. Χιλιόμετρα μακριά στην Αθήνα, η γοητευτική δικηγόρος Μυρτώ αφήνει τον έρωτά της για τον καταξιωμένο ζωγράφο Ιάσονα να την παρασύρει σε επικίνδυνα μονοπάτια.

Η συνάντηση των δύο αυτών ανυπότακτων φύσεων, του Χαβιέρ και της Μυρτώς, σε ένα απομακρυσμένο νησί του ανατολικού Αιγαίου, η εμφάνιση της δαιμόνιας συγγραφέως Κλερ, του ισπανού ντετέκτιβ Κάρλος και άλλων εμπλεκομένων προσώπων θα δρομολογήσουν καταιγιστικές εξελίξεις.

ISBN: 978-960-642-086-3,  σελ.: 316, τιμή: 16,00€

Βιογραφικό σημείωμα

Η Μάγια Γεωργαντοπούλου-Φιλιππίδη γεννήθηκε στον Πειραιά. Είναι παντρεμένη και μητέρα δυο παιδιών.

Έχει αποφοιτήσει από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει μετεκπαιδευτεί σε θέματα Ευρωπαϊκού Δικαίου. Στα πλαίσια της συνεργασίας της με το Υπουργείο Οικονομικών, ασχολήθηκε με θέματα ευρωπαϊκών και διεθνών σχέσεων. Μιλάει αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά.

Εργογραφία:

«Ο Τεχνίτης Της Θάλασσας», εκδόσεις Σοκόλη, 2008.

«Passo Doble», εκδόσεις Σοκόλη, 2010.

«Koρίνα», εκδόσεις Σοκόλη, 2012.

«Απόπειρα Ζωής», εκδόσεις Περίπλους, 2016.

«Το χρώμα της αλήθειας», Άνεμος εκδοτική, 2020.