Έκλεψε τις εντυπώσεις η έκθεση ζωγραφικής της Στέλλας Χαβιαροπούλου στο Betsson Hub

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στη Betsson Hub Galleri και τίμησε με την παρουσία του την εικαστικό αλλά και το χώρο, στον οποίο είχαν τοποθετηθεί συνολικά 64 πίνακες κάθε μεγέθους από τις 30 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου.

Kατά τη διάρκεια των εγκαινίων οι σπουδάστριες και σπουδαστές του τμήματος Φλάουτο από το Ωδείο της Άνω Πόλης Θεσσαλονίκης έδωσαν μια εξαιρετική παράσταση, ενώ η Μαρία Νούτσου, ερμήνευσε τραγούδια από όλο τον κόσμο και την Ελλάδα και εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους.

Ο δημοσιογράφος και υπεύθυνος της έκθεσης, Γρηγόρης Γρηγοράς αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε την εικαστικό Στέλλα Χαβιαροπούλου για την συμμετοχή της στο φιλόξενο χώρο Betsson Hub, έδωσε τον λόγο στην ίδια που μίλησε για το σύνολο του έργου της μέχρι σήμερα.

Η Στέλλα Χαβιαροπούλου ευχαρίστησε τον δημοσιογράφο και το κοινό για την υποστήριξη της έκθεσής της και μοιράστηκε την έμπνευσή της πίσω από τη δημιουργία των πινάκων της. Εξήγησε τον τρόπο που η θεματολογία της έκθεσής της αντικατοπτρίζει τις προσωπικές της εμπειρίες και συναισθήματα και πώς προσπάθησε να τα μεταφέρει στα έργα της με τη χρήση διαφορετικών τεχνικών και υλικών. 

Ο επιτυχημένος κύκλος εκθέσεων της Betsson Hub Art Galleri θα υποδεχτεί τις εικαστικούς Ναυσικά και Κωνσταντίνα Μαρτζέλη με αγιογραφίες στις 7 Απριλίου, ενώ θα συμμετέχει με έργα της και η Ελένη Κανέλη σε ψηφιδωτά αγιογραφικά. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν στις 19:00 και ο τίτλος της θα είναι «Βυζαντινή επιρροή … πριν την Ανάσταση».