Άγγελος Δραγάνης: “Το μόντελινγκ είναι ένα πάθος που θέλω να ακολουθήσω με τους κατάλληλους ανθρώπους δίπλα μου”

“Συνεργάζομαι με το πρακτορείο happy people models. Ευχαριστώ όλη την ομάδα που με πίστεψε και με εμπιστεύτηκε! Με βοήθησαν πάρα πολύ να εξελιχθώ στο θέμα της φωτογράφισης και στις σκέψεις μου. Έχω πολλά να δώσω ακόμα!”

Μιλήστε μας για τον Άγγελο ως άνθρωπο και ως προσωπικότητα. Πως θα περιγράφατε τον εαυτό σας; Θα περιέγραφα την προσωπικότητά μου ως μία δυναμική προσωπικότητα. Μου αρέσει να κοιτάω μπροστά και έχω όνειρα για το μέλλον μου. Σαν άνθρωπος θέλω να μαθαίνω καινούρια πράγματα έχω μάθει να ακούω δεν φοβάμαι να ρισκάρω και έχω ευθύνη για εμένα. Πιστεύω στον εαυτό μου και δεν τα βάζω κάτω.

Όμορφο πρόσωπο, γυμνασμένο σώμα, γνωριμίες. Είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας ενός μοντέλου; Ένα επιτυχημένο μοντέλο κατά την άποψή μου δεν είναι μόνο ένα όμορφο πρόσωπο και ένα γυμνασμένο σώμα είναι και ο χαρακτήρας. Για την επιτυχία χρειάζεται γερό στομάχι και πολύ δουλειά. Είναι ένας απαιτητικός χώρος που πρέπει πάντα να προσπαθείς για το καλύτερο!

Απασχολείστε στην οικογενειακή σας επιχείρηση. Μπορεί ένας Επιχειρηματίας να είναι και Μοντέλο; Το να είσαι επιχειρηματίας είναι κάτι δύσκολο, έχεις πολλές ευθύνες και πρέπει να είσαι αφοσιωμένος στη δουλειά σου. Ο χρόνος ξεκούρασης είναι ελάχιστος παρόλα αυτά έχω τον πατέρα μου όποιος με στηρίζει σε ό,τι κάνω και πιστεύω είναι ο παράγοντας που μπορώ να συνδυάσω επιχείρηση και μόντελινγκ. Η οικογενειακή επιχείρηση που έχουμε είναι κάτι που το κάνω με αγάπη και αφοσίωση. Παρόλα αυτά το μόντελινγκ είναι ένα πάθος που θέλω να ακολουθήσω και πιστεύω πως με τους κατάλληλους ανθρώπους δίπλα μου μπορώ να συνδυάσω και τα δύο!

Ποιοι λόγοι σας ώθησαν να ασχοληθείτε με το modeling; Με το μόντελινγκ επέλεξα να ασχοληθώ γιατί είναι κάτι που μου αρέσει, είναι κάτι που αγαπώ και πλέον μπορώ να υποστηρίξω. Σε αυτό “ευθύνεται” το πρακτορείο happy people models που μου έδειξε εμπιστοσύνη! Αυτό που με ώθησε να ασχοληθώ με το μόντελινγκ ήταν το πάθος για τη μόδα. Αγαπώ το αντρικό στυλ και το υποστηρίζω. Η αρχή έγινε πριν ένα χρόνο περίπου. Ήρθα σε επαφή με το πρακτορείο happy people models. Γνώρισα πάνω απ’ όλα μία υπέροχη ομάδα που με βοήθησε να εξελιχθώ σε αυτό το χώρο κι έτσι έκανα την πρώτη μου φωτογράφιση για το book μου.

Έχετε χρησιμοποιήσει την εμφάνισή σας για να ικανοποιήσετε μια, όποια, επιθυμία σας; Δεν έχω χρησιμοποιήσει την εμφάνισή μου πότε. Σίγουρα είναι ένα προνόμιο για να ανοίξεις πόρτες στο χώρο,  παρόλαυτα πιστεύω πως ο χαρακτήρας είναι αυτός που μετράει και σε κάνει ξεχωριστό!

Ποια ήταν η αντίδραση των γονιών σας ως προς την επιλογή σας για την σταδιοδρομία σας στο χώρο του modeling; Στην αρχή όταν τους ανακοίνωσα πως θέλω να ασχοληθώ με το χώρο το πήραν πολύ χαλαρά. Ποτέ δεν έχουν σταθεί εμπόδιο στις επιλογές μου. Πάντα πιστεύουν σε εμένα και είναι δίπλα μου. Παρόλα αυτά είναι προστατευτικοί και θα μου πουν τη γνώμη τους. Έχουμε φτάσει σε σημείο να συζητάμε σαν φίλοι όλοι μαζί για τις αποφάσεις που παίρνω!

Με ποιο πρακτορείο συνεργάζεστε και σε ποιους ανθρώπους του χώρου του modeling οφείλετε ένα ευχαριστώ για την εως τώρα πορεία σας; Συνεργάζομαι με το πρακτορείο happy people models. Ευχαριστώ όλη την ομάδα που με πίστεψε και με εμπιστεύτηκε! Όταν πήγα για πρώτη φορά ήταν κάτι πρωτόγνωρο για εμένα. Με βοήθησαν πάρα πολύ να εξελιχθώ στο θέμα της φωτογράφισης και τις σκέψεις μου. Έχω πολλά να δώσω ακόμα! Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Βαγγέλη Σαλευρη και στην κυρία Ελένη Κοτταρη. Είναι από τους ανθρώπους που τους νιώθω πλέον φίλους μου, μα πάνω απ’ όλα πολύ καλούς μου συνεργάτες!

Είναι το modeling και Ανδρική υπόθεση; Το μόντελινγκ είναι κυρίως γυναικεία υπόθεση αλλά με την εξέλιξη του χρόνου πιστεύω και στους άντρες που το θέλουν. Σίγουρα έχουμε πολλούς επιτυχημένους άντρες μοντέλα, σχεδιαστές… κ.α.

Πόσο απαιτητικός είναι ο χώρος του modelling και ποιες θυσίες πρέπει να κάνετε για να πετύχετε; Ο χώρος του μόντελινγκ είναι ένας πολύ απαιτητικός χώρος. Θέλει πολλές θυσίες για να πετύχεις. Σίγουρα πρέπει να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου. Να ξέρεις να ακούς και να δέχεσαι χωρίς να υπάρχει αντίδραση. Είναι ένας σκληρός χώρος που θέλει γερό στομάχι.

Ποιος είναι οι αγαπημένος σας σχεδιαστής μόδας, ποιο μοντέλο σας εμπνέει και γιατί; Ο αγαπημένος μου σχεδιαστής είναι ο Giorgio Armani. Ιταλός σχεδιαστής, παγκοσμίως γνωστός και επιτυχημένος για τα ανδρικά κουστούμια. Αγαπημένο μου μοντέλο είναι ο David Gandy ένα πολύ πετυχημένο μοντέλο και ο Jon Kortajarena επίσης ένα πετυχημένο μοντέλο με ένα υπέροχο βιογραφικό.

Τι δεν θα κάνατε σε μία φωτογράφιση; Αυτό που δεν θα έκανα σε μία φωτογράφηση είναι να καθυστερήσω και να πάω απροετοίμαστος. Είμαι πολύ τυπικός και πάντα στην ώρα μου πάνω απ’ όλα για την ομάδα και για εμένα !

Η Γυμναστική και η διατροφή είναι στην καθημερινότητά σας; Η γυμναστική και η διατροφή είναι το Α και το Ω στη δουλειά αυτή. Πρέπει να έχουμε ένα υγιές σώμα γιατί αυτό είναι η δουλειά μας. Στην καθημερινότητά μου σίγουρα είμαι πολύ τυπικός στη διατροφή με τη γυμναστική δεν τα πάω και πολύ καλά λόγω υποχρεώσεων αλλά πάντα βρίσκω 1 ωρα την ημέρα που θα την εκμεταλλευτώ για να γυμναστώ. Εκτονώνομαι και με κάνει να νιώθω καλύτερα.

Ακούμε συνεχώς για Βία. Εσείς έχετε υποστεί κάποια μορφή βίας; Η βία είναι διαχρονική και πρέπει άμεσα να καταδικάζεται σε κάθε μορφή της αφού έχει καταστροφικές συνέπειες όχι μόνο στις ψυχές, στις ζωές των ανθρώπων αλλά και στην ίδια την κοινωνία. Πολλοί άνθρωποι ζουν καθημερινά την βία στο πετσί τους είτε σωματική είτε ψυχική. Πρέπει σε αυτούς τους ανθρώπους να δώσουμε δύναμη και την ευκαιρία να φωνάξουν όλα αυτά που τους βασανίζουν μέσα τους. Προσωπικά δεν έχω βιώσει βία αλλά ως ακροατής με πονάει και θέλω να βοηθήσω όλους αυτούς που την βιώνουν!