Πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο η μεγαλύτερη και πιο αναγνωρισμένη έκθεση της ΝΑ Ευρώπης για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο & το Ψηφιακό Μάρκετινγκ

eCommerce & Digital Marketing Expo (ECDM) 2023

Όταν κορυφαίοι επαγγελματίες του ψηφιακού κόσμου συγκεντρώνονται σε έναν χώρο, το αποτέλεσμα είναι τίποτα λιγότερο από ξεχωριστό. Το Ζάππειο Μέγαρο, ένας από τους πιο εντυπωσιακούς χώρους της Αθήνας, φιλοξένησε φέτος την eCommerce & Digital Marketing Expo (ECDM) 2023. Με εκατοντάδες εκθέτες και χιλιάδες επισκέπτες, η ECDM απέδειξε για ακόμα μια φορά την αναγνωρισμένη της θέση στον ψηφιακό χάρτη της ΝΑ Ευρώπης.

Οι διάφορες παρουσιάσεις και workshops από διεθνείς ομιλητές πρόσφεραν πλούσια γνώση και ενημέρωση, ενώ οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να βυθιστούν στον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου και του ψηφιακού μάρκετινγκ με τον πιο πρακτικό τρόπο.

Η συμμετοχή της Idees Digital Agency στην ECDM Expo

Στη μεγαλύτερη και πιο αναγνωρισμένη έκθεση της ΝΑ Ευρώπης, την ECDM Expo, η Idees Digital Agency δεν ήταν απλά ένας ακόμη συμμετέχων. Έδωσε το παρών με έναν εξαιρετικό επαγγελματισμό, αναδεικνύοντας τις καινοτόμες λύσεις και την προηγμένη τεχνογνωσία που χαρακτηρίζει την εταιρία.

Wefia: Η επόμενη γενιά των CMS για το ηλεκτρονικό εμπόριο

Η εξειδίκευσή στην ψηφιακή αγορά τους οδήγησε στη δημιουργία του Wefia, ενός CMS που στοχεύει στην αποτελεσματική και ολοκληρωμένη κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων που έχουν ειδικές ανάγκες όπως την πλήρη διασύνδεση του erp με το eshop. Με τεχνολογίες όπως το Microsoft .NET, το wefia προσφέρει μια πληθώρα δυνατοτήτων: εξατομικευμένες λύσεις, συνεχής βελτιστοποίηση. H διασύνδεση με όλα τα γνωστά ελληνικά erp προσφέρει αυτοματοποίηση διαδικασιών από την παραγγελία μέχρι την τιμολόγηση, χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση, αυτόματη μαζική ενημέρωση από το ERP προς το eshop των βασικών κυκλωμάτων που αφορούν το e-shop όπως είδη, κατηγορίες όπως επίσης και εισαγωγή παραγγελιών web προς το erp με παράλληλο άνοιγμα καρτέλας (πελάτη erp) όπου και αν κρίνεται αναγκαίο.

Το WEFIA αποτελεί τη βάση μία πληθώρας web εφαρμογών που έχουν αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια με κοινό σημείο σε όλες την αξιοπιστία και την απόδοση.

Wefia: Ολοκληρωμένες Λύσεις για B2B Eshops

Το Wefia CMS αποτελεί το πρότυπο της νέας γενιάς συστημάτων διαχείρισης περιεχομένου για την ανάπτυξη ηλεκτρονικών καταστημάτων χονδρικής πώλησης B2B. Με βαθιά κατανόηση των αναγκών των σύγχρονων επιχειρήσεων, το Wefia CMS προσφέρει μια σειρά από προηγμένες λειτουργίες και εργαλεία που καθιστούν τη διαδικασία δημιουργίας και διαχείρισης ενός B2B e-shop πιο απλή και αποτελεσματική. Μερικές από τις κύριες δυνατότητες του συστήματος περιλαμβάνουν:

Online Τιμολογιακές Πολιτικές: Δυνατότητα διαμόρφωσης και προσαρμογής των τιμολογιακών πολιτικών βάσει των επιθυμιών και των αναγκών της επιχείρησης απευθείας από το μηχανογραφικό.

Ενσωματωμένα Reports από ERP: Άμεση σύνδεση με τα μηχανογραφικά για την ενσωμάτωση στατιστικών και εκθέσεων.

Πολλαπλές Μονάδες Μέτρησης: Δυνατότητα προσαρμογής και παρουσίασης των προϊόντων σε διαφορετικές μονάδες μέτρησης, ανάλογα με τις απαιτήσεις

Παραμετροποιημένη Διαχείριση Εκπτώσεων: Δημιουργία εκπτωτικών πολιτικών και προσφορών με ευελιξία και αυτοματοποίηση.

Εύκολη Σύνδεση με ERP: Αυτοματοποιημένη διασύνδεση με τα μηχανογραφικά για συνεχή ενημέρωση των δεδομένων.

Η ευελιξία, η αποτελεσματικότητα και η ολοκληρωμένη προσέγγιση του Wefia CMS το καθιστούν τον ιδανικό σύμμαχο για κάθε επιχείρηση που επιθυμεί να διαπρέψει στον ψηφιακό κόσμο του B2B  e-commerce.

 

Από την κατασκευή της ιστοσελίδας μέχρι την προώθηση της με την κατάλληλη στρατηγική

Στην έκθεση ECDM 2023, η ομάδα της idees digital agency έδωσε έμφαση στην εξειδίκευσή τους πέραν της κατασκευής των ιστοσελίδων και στο digital marketing. Παρουσίασαν στους επισκέπτες και πελάτες τις προηγμένες τεχνικές και τις υπηρεσίες που υιοθετούν, προσφέροντας λύσεις που ανταποκρίνονται στις μοναδικές ανάγκες κάθε επιχείρησης. Ως επίσημοι Google Partners, συζητήσανε αναλυτικά με τους ενδιαφερόμενους τις προηγμένες τεχνικές digital performance marketing που διαθέτουν, τονίζοντας την προστιθέμενη αξία που μπορούμε να προσφέρουν. Ο στόχος ήταν να δείξουν πώς, ως στενοί συνεργάτες των επιχειρήσεων, μπορούν να ενισχύσουν την ψηφιακή τους παρουσία και να στηρίξουν την ανάπτυξή τους στο διαδίκτυο.

Συμπεράσματα και Προοπτικές

Η συμμετοχή της Idees στην ECDM Expo 2023 αποτελεί μία σημαντική στιγμή για την εταιρεία, επιβεβαιώνοντας την ποιότητα και την προηγμένη τεχνογνωσία τους. Οι νέες συνεργασίες και οι προοπτικές που ανοίγονται αναμένεται να συμβάλλουν σημαντικά στην περαιτέρω ανάπτυξη και επέκταση της εταιρείας. Ο δρόμος που έχουν επιλέξει είναι γεμάτος προκλήσεις, αλλά με την ομάδα, την τεχνογνωσία και την υποστήριξη των πελατών τους, είναι σίγουροι για το μέλλον.