Poems by Brixhilda Dede

Επιμέλεια: Εύα Πετροπούλου Λιανού

Μετάφραση: Lefter Shomo

BRIXHILDA DEDE – ME TY JEHOJ

Ti je lulja më e bukur në kopshtin e shpirtit tim.
I padrojtur kur të hedh të ëmblin vështrim.
Zjarr e flakë më pushton, tretur në të syve shkëlqim.
Të puth buzët trëndafilenja, paçka se bota gumëzhin.

Me epsh i tëri , zhytem brenda teje.
Qoftë kjo dhe rrugë pa kthim.


Είσαι το πιο όμορφο λουλουδι
στον κηπο της ψυχης μου..
Οταν σε γλυκοκοιτάζω, χωρις ντροπή με κυριαρχούν φωτιές και φλόγες διαλυμένες μεσα στη λάμψη των ματιων σου.
Σου φιλω τα ρόδινα σου χειλη, κι ας βουίζει ο κόσμος.
Ολάκερος με λαγνεία βυθίζομαι μέσα σου
Έστω κι αν ο δρόμος μου δεν εχει επιστροφή.

polismagazino.gr