Κυκλοφορεί το Συναρπαστικό Original Motion Book Soundtrack “Κάπου Στην Ακρη” με ερμηνευτή τον CRYSTALEX

Σύνθεση και Σκοτεινοί Στίχοι από την Είρκη Μπαζάκα και την Τ. Ι. WOLFF

Συμμετοχή του Γιάννη Χαλκιαδάκη στην Κρητική Λύρα

ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ Στίχοι : Είρκη Μπαζάκα Μουσική: CRYSTALEX

Σε γνώρισα αλλά μου τύχαν πολλά μαζί. Σε μία στιγμή πάγωσαν όλα στην ζωή Εικόνες παλιές σαπίσαν κι αυτές σαν στάλες του χθές Kαι ένα “γιατί” σαν κατάρα μαζί τα λόγια που λες Και τώρα τί να σου πω Οι λέξεις χαμένες στο κενό Αααα Κάπου στην άκρη κρατιέμαι μην πέσω Πριν τον γρεμο πρέπει να επιλέξω Να σε χάσω η να πνιγώ Χάθηκαν πολλά τα πήρε κι αυτά η βροχή Και αυτή η ενοχή μου καίει βαθειά την ψυχή Μνήμες κακές με στοιχειώσαν πολλές, τα μάτια μου δες. Και μια εμμονή σαν μια πόρνη φθηνή το σώμα γεννάει ουλές Και τώρα τί να σου πω Οι λέξεις χαμένες στο κενό Αααα Κάπου στην άκρη κρατιέμαι μην πέσω Πριν τον γρεμο πρέπει να επιλέξω Να σε χάσω η να πνιγώ Να σε χάσω η να πνιγώ Να σε χάσω… η να πνιγώ

Ο Κρυστάλεξ συνεχίζει να σας ταξιδεύει στον συναρπαστικό κόσμο της με το νέο της Original Motion Book Soundtrack, “Κάπου Στην Ακρη“, με ερμηνευτή τον ανερχόμενο CRYSTALEX. Η σύνθεση και οι σκοτεινοί στίχοι υπογράφονται από την ταλαντούχα Είρκη Μπαζάκα και την συγγραφέα Τ. Ι. WOLFF.

Μια ξεχωριστή προσθήκη είναι η συμμετοχή του υπέροχου Γιάννη Χαλκιαδάκη, που παίζει κρητική λύρα σε ένα rock κομμάτι.

BOOK Οnline Shopping / Διαδικτυακη Αγορά Πατήστε εδώ: https://www.lulu.com/shop/t-i-wolff-a…

Περιγραφή του Βιβλίου: Στο “Κάπου Στην Ακρη”, η Κάθριν βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα δύσκολο δίλημμα. Προσπαθώντας να ξεφύγει από τους δαίμονές της, η ίδια βρίσκει τον εαυτό της σε έναν δρόμο όπου οι επιλογές της θα σημαδέψουν το μέλλον της. Μέσα από τη μουσική εκφράζεται η αντίφαση ανάμεσα στην προσπάθεια να ξεχαστούν τα παλιά και την ανάγκη να διατηρηθεί η προσωπική αλήθεια.

Σχετικά με τη Συμμετοχή του Γιάννη Χαλκιαδάκη:
Γιάννης Χαλκιαδάκης, ένας από τους κορυφαίους μουσικούς της Κρητικής λύρας, συνδυάζει την παράδοση με το σύγχρονο rock, προσδίδοντας μια μοναδική αίσθηση στο τραγούδι.