Mideast Travel Worldwide: 4+1 Παγκόσμια βραβεία σε ένα μήνα!

Η άρτια παροχή υπηρεσιών και η ικανοποίηση των πελατών κατορθώνει να επιβραβεύσει τους ανθρώπους της Mideast Travel Worldwide, με 5 νέα βραβεία το Νοέμβριο, σφραγίζοντας την επιτυχημένη 37ετή πορεία της στον κλάδο, λίγο πριν τη λήξη του 2020, μίας ιδιαίτερης χρονιάς που η παγκόσμια τουριστική αγορά θα τη θυμάται για πάντα.

Είναι γεγονός, όμως, ότι το πάθος για την εξυπηρέτηση του πελάτη και η ποιοτική παροχή υπηρεσιών είναι τα συστατικά στοιχεία που αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται, ανεξαρτήτως περιστάσεων. Ο μήνας που πέρασε αποτελεί ορόσημο για την εταιρεία και όλο το προσωπικό της, δίνοντας τους μία νέα πνοή για το εγγύς μέλλον.

Τα Όσκαρ της Τουριστικής Βιομηχανίας, τα World Travel Awards και World M.I.C.E. Awards 2020, έλαβαν χώρα ηλεκτρονικά σε ειδικές Διαδικτυακές Εικονικές Πλατφόρμες (Virtual), όπου καλεσμένοι, υποψήφιοι και θεατές, είχαν δυνατότητα να τα παρακολουθήσουν από τις οθόνες τους, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών εν μέσω πανδημίας. Τα World Travel Awards επιβραβεύουν τις καλύτερες πρακτικές του τουρισμού από το 1993, ενώ τα World MICE Awards διοργανώθηκαν για πρώτη φορά, με σκοπό την επιβράβευση των καλύτερων επιχειρήσεων στον Συνεδριακό Τουρισμό.

Οι εκδηλώσεις και οι κατηγορίες βραβείων στις οποίες συμμετείχε η Mideast Travel Worldwide είναι οι εξής:

• 02/11/2020: Europe Winners Day 2020 όπου ηMideast Travel Worldwide αναδείχθηκε ως:
o Greece’s Leading Destination Management Company 2020
o Europe’ s Leading Destination Management Company 2020
o Greece’ s Leading Travel Management Company 2020 για πρώτη φορά στην ιστορία της

• 12/11/2020: World MICE Day 2020. Η Mideast Travel Worldwide κατέκτησε τον τίτλο:
o Greece’ s Best MICE Organiser 2020, αποδεικνύοντας ακόμα μία φορά ότι άξια πρεσβεύει την BCD Meetings & Events για την Ελλάδα

• 27/11/2020: Grand Final 2020. Εκπροσωπώντας την χώρα μας και την Ευρώπη και βρισκόμενη ανάμεσα στους μεγάλους νικητές από κάθε Ήπειρο, η Mideast Travel Worldwide πέρασε μπροστά, κερδίζοντας το βραβείο:
o World’ s Leading Destination Management Company 2020

Η κα. Κατερίνα Μούσμπε, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Mideast Travel Worldwide, δήλωσε σχετικά: «Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένη για την απόκτηση των βραβείων μέσα σε μία τέτοια χρονιά, καθώς η ομάδα μας καταφέρνει πάντα να είναι δίπλα στους πελάτες μας. Η ηλεκτρονική βράβευση είναι μια εντελώς νέα εμπειρία για όλους μας και για να είμαι ειλικρινής δεν συγκρίνεται σε καμία περίπτωση με την προσωπική επαφή και γνωριμία με τους υπόλοιπους υποψηφίους. Θα ήθελα να μεταφέρω σε όλους τη δική μας αισιόδοξη οπτική, καθώς πιστεύω ακράδαντα ότι αυτή η χρονιά δεν αναιρεί τον κόπο τόσων χρόνων και είμαι σίγουρη ότι η σκληρή εργασία πάντα επιβραβεύεται. Η διάκριση αυτή αποτελεί για εμάς μία ηλιαχτίδα φωτός, καθώς σκιαγραφεί τον σωστό δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε όλοι στο μέλλον και πέρα από το 2021. Δράττω την ευκαιρία να ευχηθώ εκ μέρους της εταιρείας μας Καλά Χριστούγεννα σε όλους, προπάντων με υγεία, και να ανταμώσουμε και πάλι με αισιοδοξία και ελπίδα σε ένα καλύτερο αύριο».

Πληροφορίες:

Η Mideast Travel Worldwide δραστηριοποιείται με επιτυχία στην ελληνική τουριστική αγορά από το 1983. Ξεκινώντας από ένα γραφείο με εξειδίκευση σε ταξίδια από και προς τις χώρες της Mέσης Ανατολής, η εταιρεία έχει έκτοτε εξελιχθεί σε μία από τις μεγαλύτερες και δημοφιλέστερες ταξιδιωτικές εταιρείες της ελληνικής αγοράς, με πιστοποιήσεις από διεθνείς οργανισμούς και ένα ισχυρό πελατολόγιο που αποτελείται από εταιρικούς και μεμονωμένους πελάτες.

Η Mideast Travel προσφέρει τις υπηρεσίες της τόσο από τα κεντρικά της γραφεία στην Αθήνα, όσο και από το υποκατάστημά της στην Κωνσταντινούπολη. Από το 2016 ορίστηκε επίσημος αντιπρόσωπος της BCD Meetings & Events για την Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site
https://www.mideast.gr/