6α θεατρικά βραβεία κοινού All4fun

Πολλές και σημαντικές προσωπικότητες όλων των ηλικιών από τον καλλιτεχνικό χώρο – υποψηφίων και μη – κόσμησαν με την παρουσία τους τα 6α θεατρικά βραβεία κοινού All4fun
Σ’ ένα κατάμεστο Γκλόρια και σε μια χρονιά, που το All4fun γιορτάζει τα 10 του χρόνια τιμήθηκαν οι συντελεστές των παραστάσεων, που ξεχώρισαν στη θεατρική σεζόν 2017-18 και ψηφίστηκαν από το διαρκώς αυξανόμενο κοινό του σάιτ.
Στις γυναίκες τα τρία βραβεία παρέλαβαν τρεις εξέχουσες προσωπικότητες με ποιότητα, ήθος και μεγάλη διάρκεια στον χώρο. Τίμησαν, μάλιστα, με την παρουσία τους στην εκδήλωση το σάιτ με τον πλέον θαυμαστό τρόπο, αφού προέρχονταν, είτε από πρεμιέρες, είτε από πολύωρες βραδυνές πρόβες.

Τα τρία βραβεία κατέκτησαν η Ιωάννα Παππά (“Το μόνο της ζωής του ταξείδιον”) η Μαρία Ναυπλιώτου (“Τραμ με το όνομα Πόθος”) και η Πέγκυ Τρικαλιώτη (“Απολογία της Μαρίας Κιουρί” )
Στους άντρες τα τρία πρώτα βραβεία παρέλαβαν οι Θανάσης Τσαλταμπάσης (Τσάρλι Τσάπλιν), Νίκος Ψαρράς (Φάρος) και Μιχάλης Συριόπουλος (Καντίντ ή η αισιοδοξία)

Τα τρία βραβεία σκηνοθεσίας δόθηκαν σε Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο (“7 χρόνια”), Γιάννη Καλαβριανό (Γρανάδα) και Γιώργο Παλούμπη (Εθνικός Ελληνορώσων)

Το βραβείο των τριών καλύτερων παραστάσεων της σεζόν παρέλαβαν ο Αρίστος, ο Αμπιγιέρ και ο Φάρος. Και οι τρεις μάλιστα θα συνεχιστούν και αυτήν τη θεατρική περίοδο, γεγονός που δικαιολογεί σε μεγάλο βαθμό και την επιλογή του κοινού του All4fun να τις φέρει με τις ψήφους του στην πρώτη τριάδα.
Το βραβείο της καλύτερης παιδικής παράστασης της σεζόν δόθηκε στο “Αγόρι με τη βαλίτσα” του Μάικ Κένι σε σκηνοθεσία Ηλία Καρελλά, που επίσης συνεχίζεται για 2η σεζόν στο θέατρο Κάππα.

Για πρώτη φορά θεσπίστηκε το βραβείο καλύτερης χορογραφίας (Αμαλία Μπένετ για τις Βάκχες του Άρη Μπινιάρη στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών), ενώ το βραβείο που προκύπτει από τη ψηφοφορία κριτικών θεάτρου και εκπροσώπων τύπου του συγκεκριμένου χώρου κατέκτησε η Γρανάδα.
Οπως είθισται τα τελευταία χρόνια δόθηκε το βραβείο για το πρόσωπο της χρονιάς του All4fun, ενός βραβείου που σχετίζεται με τα κλικ στη στήλη “Το πρόσωπο της εβδομάδας” κατά τη διάρκεια του προηγούμενου χρόνου.
Φέτος δόθηκαν δύο βραβεία για το πρόσωπο της χρονιάς, το ένα στην Έλενα Μεγγρέλη (συγκέντρωσε τα περισσότερα views στην δική της εβδομάδα) και το δεύτερο στον Σπύρο Χατζηαγγελάκη (η συνέντευξη του στη στήλη διαβάστηκε περισσότερο από κάθε άλλη μέσα στο 2017).

Συνυφασμένο το All4fun με την ανάδειξη νέων ηθοποιών (κάτι που γίνεται κατά κόρον) στη στήλη-ορόσημο πρόσωπο εβδομάδας καθιέρωσε το 2016 το βραβείο για τον “πιο εξελίξιμο ηθοποιό” της σεζόν (most promising). Στις γυναίκες το βραβείο πήγε στην Ιφιγένεια Γρίβα για την εξαιρετική της ερμηνεία στον “Γάμο του Καραχμέτη” και στους άντρες στον Γιώργο Τριανταφυλλίδη (“Λάμψη μιας ασήμαντης νύχτας”)

Την παρουσίαση, που βασίστηκε σε μεγάλο βαθμό στον αυτοσχεδιασμό έκανε μαζί με τη Μαίρη Συνατσάκη ο Αργύρης Πανταζάρας, ο οποίος υπέγραψε και τη σκηνοθεσία της βραδιάς.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για 7α Θεατρικά Βραβεία Κοινού All4fun τον
Σεπτέμβριο του 2019.