5 χρόνια χωρίς τον Λουκιανό Κηλαηδόνη

Γράφει ο Νίκος Μουρατίδης

Η ιστοσελίδα του Λουκιανού

Συμπληρώνονται 5 χρόνια από τότε που έφυγε ο Λουκιανός Κηλαηδόνης και η οικογένεια του θα τον τιμήσει με μια υπέροχη ιστοσελίδα και ένα party. Την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου στις 7μμ θα συγκεντρωθούν φίλοι και γνωστοί για να θυμηθούν τον Λουκιανό και για να γίνει η παρουσίαση της επίσημης ιστοσελίδας του.

Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης (15 Ιουλίου 1943 – 7 Φεβρουαρίου 2017) ήταν αγαπημένος Έλληνας συνθέτης, στιχουργός και ερμηνευτής. Ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Άννα Βαγενά, με την οποία είχε δύο κόρες. Οι δυο τους το 1999 δημιούργησαν μια μουσική σκηνή, το «Μεταξουργείο», στο οποίο και εμφανίζονταν επί σειρά ετών.

«Πάμε μια βόλτα…» στο Μεταξουργείο λοιπόν, για μια εκδήλωση αφιερωμένη στο Λουκιανό Κηλαηδόνη στο θέατρο Μεταξουργείο, την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου στις 7μ.μ. με αφορμή τη συμπλήρωση πέντε χρόνων απουσίας του αγαπημένου καλλιτέχνη που με το έργο του στιγμάτισε και διαμόρφωσε ολόκληρες γενιές.

Στο χώρο που δημιούργησε ο ίδιος με τη σύζυγό του Άννα Βαγενά και στέγασαν τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες, το «Μεταξουργείο» του που τόσο αγαπούσε, διοργανώνεται μια βραδιά-μνήμης που θα περιλαμβάνει…

Διαβάστε την συνέχεια εδώ: