5 λόγοι που αξίζει να δείτε το “Rawmantic view”

To Rawmantic view είναι διαδικτυακή-τηλεοπτική σειρά δράσης που προβλήθηκε την σεζόν 2017-2018.

Είναι διαθέσιμη στο You tube.

Η υπόθεση επικεντρώνεται στην προσπάθεια του Alex(του κεντρικού χαρακτήρα) να εμποδίσει μια επικίνδυνη συμμορία κακοποιών, να ληστέψει από την θεία του διαμάντια τεράστιας αξίας.

Η συμμορία όμως θα κάνει τα πάντα να πάρει τα διαμάντια φτάνοντας στο σημείο να βλάψει ακόμα και κοντινούς ανθρώπους του Alex.

Η συγκεκριμένη σειρά έχει εκπληκτικές κινηματογραφικές λήψεις με φόντο τις φυσικές ομορφιές της χώρας μας, όπως και σημαντικά πολιτισμικά μνημεία.

2. Συμμετοχή καταξιωμένων ηθοποιών σε ρόλους έκπληξη:
Ηδη από τον πρώτο κύκλο επεισοδίων βλέπουμε την λαμπερή παρουσία της εξαιρετικής ηθοποιού Μπέσσυς Μάλφα και την επιβλητική συμμετοχή του μοναδικού Σπύρου Μπιμπίλα. Η προσθήκη των δύο αγαπημένων ηθοποιών δίπλα στους νέους και ταλαντούχους πρωταγωνιστές σφραγίζουν την επιτυχία της σειράς!

3. Δράση:
Για πρώτη φορά σε ελληνική σειρά βλέπουμε δυνατές σκηνές δράσης που ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη. Ειδικά οι σκηνές καταδίωξης κρατούν τον θεατή σε αγωνία και κόβουν την ανάσα.

4. Προσεγμένο σενάριο:
Ο Ιούλιος-Καίσαρ που υπογράφει το σενάριο καθώς και την σκηνοθεσία, μας παρουσιάζει μια ιστορία με ωραίους και προσεγμένους διαλόγους, και αναμειγνύει την ελληνική με την αγγλική γλώσσα. Ωστόσο να σχολιάσουμε ότι το σενάριο είναι έξυπνο και κρατάει τον θεατή σε εγρήγορση!

5. Η ερμηνεία του Ιούλιου-Καίσαρ Αθανασίου: Παρά το νεαρό της ηλικίας του ο Ιούλιος-Καίσαρ Αθανασίου έχει έναν αέρα έμπειρου ηθοποιού, «αλλά παλαιά» όπως θα λέγαμε. Κι αυτό γιατί μέσα στην εξέλιξη της σειράς τον βλέπουμε να μιλάει άπταιστα αγγλικά, να στενοχωριέται, να θυμώνει, ακόμα και να παλεύει! Να σημειώσουμε ότι έχει αναλάβει την σκηνοθεσία το σενάριο καθώς και το editing της σειράς.

Το “Rawmantic view” θα έχει συνεχιστεί με νέες ιστορίες. Τα γυρίσματα για τον νέο κύκλο έχουν ολοκληρωθεί και ήδη έχουμε διαθέσιμο το πρώτο teaser trailer.

https://www.youtube.com/watch?v=8Wu7LpUo88s