4 Χρόνια Αγάπης και Τέχνης από την Dreamteam

Στις 20 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα Ευτυχίας, το Όνειρακι της Dreamteam έγινε 4 χρόνων!

Ήταν άνοιξη του 2019 όταν γεννήθηκε αυτό το μικρό, χρωματιστό υφασμάτινο και γεμάτο αγάπη παιχνίδι με στόχο της ζωής του να δίνει χαρά στα παιδιά!

Η Dreamteam προάγει τον Πολιτισμνό και τις Τέχνες με τη διοργάνωση εκδηλώσεων και βασικό κοινωνικό της έργο είναι η προσφορά στα παιδιά, στο περιβάλλον και στα ζώα, για έναν καλύτερο κόσμο!

Για έναν καλύτερο κόσμο, η Dreamteam, της οποίας το κοινωνικό έργο βασίζεται σε μεγάλο μέρος στον εθελοντισμό και στους εθελοντές, συλλέγει τα εναπομμείνατα και κατάλληλκα υφάσματα απο τους Έλληνες σχεδιαστές μόδας και τη βιοτεχνία υφασμάτων, δημιουργεί το υφασμάτινο παιχνίδι #oneiraki και μαζί με ένα προσωποποιημένο πακέτο δώρων ανάλογα με τις ανάγκες των εκάστοτε παιδιών, τους το προσφέρει προκειμένου αν τους δώσει χαρά! Έτσι υποστηρίζεται και ο θεσμός της ανακύκλωσης!

Επίσης αναφορικά με τα ζώα, η Dreamteam έχει ξεκινήσει την εκστρατεία για την κατάργηση της φυσικής γούνας στην βιομηχανία της μόδας, υποστηρίζει τα θεσμικά δικαιώματα των ζώων και μέσα από τη μόνιμη σε διάρκεια δράση #lovethestrays πραγματοποιεί κάθε χρόνο το ομώνυμο φιλοζωικό φεστιβάλ Τέχνης για την προστασία των Αδέσποτων Ζώων, με τη συμμετοχή δεκάδων εικαστικών καλλιτεχνών και τη σύμπραξη ιδιωτικών και δημόσιων Φορέων και γνωστών προσώπων. H προσεχής συλλογική έκθεση Τέχνης LOVE THE STRAYS θα πραγματοποιηθεί στις 13-14 Μαίου στο Ζάππειο Μέγαρο.

Για το περιβάλλον, η Dreamteam κάθε χρόνο πραγματοποιεί τη δράση #love4gaia κατά την οποία, εκατοντάδες άνθρωποι σε διάφορες χώρες του κόσμου, συντονίζονται ανά ομάδες την ίδια ώρα (ώρα Ελλάδος) και αποτυπώνουν θετικά μηνύματα σε βότσαλα ώστε μέσα από τη διασπορά τους να απλωθεί η θετική ενέργεια στη Γαία και στους ανθρώπους, να διασπαρθεί η αισιοδοξία και να μοιραστεί στους ανθρώπους το μύνημα για την προστασία του περιβάλλοντος και της αγάπης. Έτσι αόρατα εκατοντάδες άνθρωποι ταυτόχρονα αγκαλιάζουν τη Γη που τόσο πολύ το έχει ανάγκη! Ταυτόχρονα γίνεται κα καθαρισμός των περιοχών όπου λαμβάνει χώρα η δράση. Η φετινή δράση θα πραγματοποιηθεί τον μήνα Ιούνιο.

Όλα τα παραπάνω υποστηρίζονται μέσα από τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες της Dreamteam στο πλαίσο της δράσης #love4art, μιας και ο πυρίνας των δραστηριοτήτων είναι οι διοργανώσεις Τέχνης, Πολιτισμού αλλά και Μόδας, όπως πολύ πρόσφατα η διοργάνωση για τα Πανελλήνια Βραβεία Τέχνης ART AWARDS που πραγματοποιήθηκαν στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών με άκρα επιτυχία!

4 Χρόνια η Dreamteam κάνει πράξη αυτά που αγαπάει, για έναν καλύτερο κόσμο!

Οπως λέει και το moto της #wesharethehappiness, όσοι απαρτίζουν τον κοινωνικό / πολιτιστικό Φορέα Dreamteam στόχο έχουν να μοιράζουν την χαρά! Και το πετυχαίνουν με τη σύμπραξη όλων όσων στέκονται δίπλα τους και μοιραζόνται μαζί τους το ‘Ονειρό τους!

Εθελοντές, καλλιτέχνες, Φορείς, εταιρίες, μέσα μαζικής επικοινωνίας, άνθρωποι που στόχο έχουν την πρόοδο και το κοινό καλό!

Η Dreamteam ευχαριστεί θερμά όλους όσους στηρίζουν το Έργο της!

Facebook & Instagram: dreamteam.org.gr www.dreamteam.org.gr

#dreamteam #giaenankaliterokosmo #oneiraki #wesharethehappiness #lovethesatrays  #love4art  #lovefgaia