25 χρόνια λειτουργίας συμπλήρωσε ο γνωστός και πολυτελής χώρος αισθητικής TEO Hair Design Δροσιάς

Τα 25 χρόνια λειτουργίας συμπλήρωσε ο γνωστός και πολυτελής χώρος αισθητικής TEO Hair Design Δροσιάς, του γνωστού luxury brand κομμωτηρίων στη χώρα!

Τα TEO Hair Design Δροσιάς αναμφισβήτητα παρέχουν όλες τις υπηρεσίες που υποστηρίζουν την ομορφιά, την αισθητική και την καλαισθησία που επιθυμεί κάθε γυναίκα αλλά και άνδρας, με το εξειδικευμένο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό να είναι πάντα πρόθυμο να παρέχει συμβουλές & προτάσεις ομορφιάς και στυλ που αφορούν στη προσωπικότητα και στο χαρακτήρα κάθε γυναίκας. 

Η εταιρία γιόρτασε αυτή την επέτειο διακριτικά, επιλέγοντας για ακόμη μία φορά να στραφεί στη κοινωνική προσφορά, όπως πάντα εξάλλου κάνει και έτσι προσέφερε τις υπηρεσίες της σε παιδιά γνωστού Ιδρύματος.

Η ψυχή και ιδιοκτήτης των TEO Hair Design Δροσιάς κ. Γιώργος Ζούβελος, μέσα από τη πολύχρονη πορεία και εμπειρία του στον χώρο της κομμωτικής Τέχνης και έχοντας δίπλα του μία άξια και ικανή ομάδα, έχει καταφέρει να θεωρείται και να είναι ένας από τους πιο γνωστούς και διακεκριμένους κομμωτές – couper.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως τα TEO Hair Design Δροσιάς είναι τα μοναδικά κομμωτήρια στην Ελλάδα που μετατράπηκαν σε… γκαλερί Τέχνης μιας και στη περίοδο της καραντίνας αλλά και αργότερα, φιλοξένησαν έργα 106 εικαστικών καλλιτεχνών για 4 μήνες και παρείχαν αποκλειστικά για τους πελάτες τους ψυχαγωγία και μία πιο άμεση επαφή με την Τέχνη!

Επίσης κατά τη καλοκαιρινή περίοδο του 2021 η εταιρία σε σύμπραξη με τους πελάτες της και τον Φορέα Dreamteam κατάφερε να συγκεντρώσει γιγαντιαίες ποσότητες ειδών πρώτης ανάγκης για ανθρώπους και ζώα που επλήγησαν από τις πυρκαγιές σε Εύβοια και Ηλεία!

Παραγωγή για ”25 χρόνια”: Dreamteam Φωτογραφίες: Παρασκευή Παναγιωτοπούλου Σκηνικά ”25 χρόνια”: Ανδρέας Λιάλιος – andriano.arte

Επιμέλεια ”25 χρόνια”: Χρήστος Πετρίδης

TEO Hair Design Δροσιάς: Λ. Σταμάτας 1 Δροσια 17545 / τηλ: 210 6216994 – 5

* Στο χώρο τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα για τον περιορισμό του covid 19 που προβλέπει η ΓΓΠΠ.