Φώτης Λακιώτης: “Εκτός από τη μουσική παιδεία που είναι ανάγκη σε ένα καλλιτέχνη, χρειάζεται να είναι και πάνω απ’ όλα ταπεινός”

Ποιά είναι η πρώτη σας Μουσική ανάμνηση; Η πρώτη μουσική ανάμνηση είναι στο σχολείο…είχα μπει στην χορωδία…

Ποιον καλλιτέχνη θαυμάζετε και με ποιον Μουσικό θα θέλατε να βρεθείτε επί σκηνής; Θαυμάζω πολύ το Σταμάτη Γονίδη και την Πάολα. Θα ήθελα και με τους δύο να βρεθώ επί σκηνής.

Περιγράψτε μας τη μέχρι σήμερα πορεία σας στη μουσική. Υπήρξαν επιρροές καθοριστικές θετικές ή αρνητικές; Η πορεία μου μέχρι σήμερα στην μουσική είχε μόνο άνοδο αλλά λόγω κορονοϊου η άνοδος άρχισε να γίνεται κάθοδος, αλλά με την διαφορά όχι μόνο για μένα αλλά για όλο τον κλάδο της μουσικής…

https://www.facebook.com/fotissssss/videos/2977835412247222/

Ποιά είναι η άποψή σας για τα μουσικά τηλεοπτικά talent show; Τα ταλεντ σόου για εμένα δίνουν το προβάδισμα για περισσότερες εμφανίσεις οπότε έχεις παραπάνω ευκαιρίες να γίνεις πιο γνωστός.

Μια συνεργασία που ονειρεύεστε; Μια από τίς συνεργασίες που θα ήθελα είναι με την Πάολα.

Γιατί χρειάζεται η μουσική παιδεία; Είναι πολυτέλεια ή ανάγκη; Η μουσική παιδεία χρειάζεται. Είναι ανάγκη αλλά για κάποιους θα μπορούσε να είναι και πολυτέλεια αν βάλουμε τις σημερινές ημέρες με όσα βιώνουμε.

Υπάρχουν Έλληνες αξιόλογοι μουσικοί, με μουσική κατάρτιση και γνώσεις; Υπάρχουν πάρα πολύ καλοί μουσικοί. Ένας από αυτούς για εμένα είναι ο jim mer ο Γαβρίλος ο Φώτης ζανελαρις Αντζελίνο…
Είναι αρκετοί. Αν αρχίσω να γράφω θα διαβάσετε αρκετούς…

Ποια είναι τα μελλοντικά μουσικά σας σχέδια; Τα μελλοντικά μου σχέδια απέχουν πλέον με την κατάσταση την οποία ζούμε οπότε θα περιμένω όπως και πολλοί καλλιτέχνες την ημέρα όπου θα ξαναλειτουργήσουν όλα όπως πριν. Οπότε τα μελλοντικά μου σχέδια αναμένονται.

https://youtu.be/aSW20CZn9CY